Vizija i vrednosti.
Mi želimo da smo snažna i nezavisna međunarodna marka koја je poznata po inovacijama i uslugama.

Naši uspesi su zbir pojedinačnih dostignuća svih naši zaposlenih. Kako bi i dalje bili traјno uspešni na tržištu, zalažemo na vrednostima koje su duboko zalegli u kulturi naše firme. Oni su baza našeg delovanja i misli i na njima mi gradimo budućnost. Jer ne želimo da usporavamo tempo, već da smo uvek jedan korak ispred.

 

 

 

Mi držimo do kvaliteta. Ubeđeni smo da samo najviši kvalitet može da odgovori današnjim higijenskim zahtevima. Naši klijenti zaslužuju da dobiju najbolje proizvode.

 

 

 

 

 

 

Mi gledamo sa nadom u budućnost. Higijenski zahtevi se razvijaju. U inovacionom duhu i u radisti mi razrađujemo pravilna rešenja i zajedno stvaramo svet higijene sutrašnjeg dana.

 

 

 

 

 

Mi živimo sa entuzijazmom. Naše inovacije i servisne usluge nas čine perfektnim partnerom u svim oblastima profesionalne higijene. I to se oseća: u proizvodima – u razgovorima – u saradnji.

 

 

 

 

 

Mi nadgrađujemo tradiciјu. Kao porodična firma, rukovođena od vlasnika, mi smo usredsredili svoju delatnost u Zell am See. Za četiri decenije pionirski duh i osećaj za odgovornost su nas učinili međunarodno priznatim profesionalcima u higijeni.

 

 

 

 

 

No naјvažniji za nas je čovek – on je naša naјvažnija vrednost. Respekt i uvažavanje drugog, poštovanje tuđeg mišljenja - to su naјvažnije pretpostavke za uspešan zajednički rad.