Vizija i vrijednosti
Mi želimo da smo snažna i nezavisna međunarodna marka koја je poznata po inovacijama i uslugama.

Naši uspjesi su zbir pojedinačnih dostignuća svih naši uposlenih. Kako bi i dalje bili trajno uspješni na tržištu, zalažemo na vrijednostima koje su duboko zalegle u kulturi naše firme. Oni su baza našeg djelovanja i misli i na njima mi gradimo budućnost. Jer ne želimo da usporavamo tempo, već da smo uvijek jedan korak ispred.

 

 

 

Mi držimo do kvalitete. Uvjereni smo da samo najviša kvaliteta može odgovoriti današnjim higijenskim zahtjevima. Naši klijenti zaslužuju da dobiju najbolje proizvode.

 

 

 

 

 

Mi gledamo sa nadom u budućnost. Higijenski zahtjevi se razvijaju. U novatorskom duhu i u radisti mi razrađujemo pravilna rješenja i zajedno stvaramo svijet higijene sutrašnjeg dana.

 

 

 

 

 

 

Mi živimo sa entuzijazam. Naše inovacije i servisne usluge nas čine perfektnim partnerom u svim oblastima profesionalne higijene. I to se osjeća: u proizvodima – u razgovorima – u saradnji.

 

 

 

 

 

Mi nadgrađujemo tradiciju. Kao porodična firma, rukovođena od vlasnika, mi smo usredredili svoju djelatnost u Zell am See. Za četiri decenije pionirski duh i osjećaj za odgovornost su nas učinili međunarodno priznatim profesionalcima u higijeni.

 

 

 

 

 

No naјvažniji za nas je čovjek – on je naša naјvažnija vrijednost. Respekt i uvažavanje drugog, poštovanje tuđeg mišljenja - to su naјvažnije pretpostavke za uspješan zajednički rad.