Registracija za bilten
Budite u koraku s vrjemenom


Sa biltenom firme HAGLEITNER uvijek biti ćete perfektno informirani. U redovnim intervalima ćete dobivati korisnu informaciju i novosti o našoj kompaniji, o našim proizvodima i o robama sa sniženim cijenama, koje možete naručati direktno u našoj internet prodavaonici. PREGLED PREDNOSTI:

  • Novosti iz branše i novi najzanimljiviji proizvodi

  • Trenutne akcije

  • Pozivi za obuke, sajmove i događaje

Nakon prijave od nas ćete dobiti e-poruku sa linkom za potvrdu. Vaša prijava za bilten će biti gotova nakon klika na taj link. Možete u svako vrijeme povučiti saglasnost klikom na taster za odjavu u biltenu ili e-poštom na NewsletterAustria@hagleitner.at . Ali se nadamo da Vas možemo uvjeti i onlajn! Za nas će biti zadovoljstvo da oformimo personalno Vaš bilten. U tu svrhu nam saopćite, kao opcija, svoje ime i titulu.Sa biltenom firme HAGLEITNER uvijek biti ćete perfektno informirani. U redovnim intervalima ćete dobivati korisnu informaciju i novosti o našoj kompaniji, o našim proizvodima i o robama sa sniženim cijenama, koje možete naručati direktno u našoj internet prodavaonici. PREGLED PREDNOSTI:

  • Novosti iz branše i novi najzanimljiviji proizvodi

  • Trenutne akcije

  • Pozivi za obuke, sajmove i događaje

Nakon prijave od nas ćete dobiti e-poruku sa linkom za potvrdu. Vaša prijava za bilten će biti gotova nakon klika na taj link. Možete u svako vrijeme povučiti saglasnost klikom na taster za odjavu u biltenu ili e-poštom na NewsletterAustria@hagleitner.at . Ali se nadamo da Vas možemo uvjeti i onlajn! Za nas će biti zadovoljstvo da oformimo personalno Vaš bilten. U tu svrhu nam saopćite, kao opcija, svoje ime i titulu.