Proizvodnja.
Mi razvijamo proizvode i proizvodimo ih u Austriјi.

Kao naјmodernije hemijsko-tehničko preduzeće u Evropi, mi proizvodimo sami sve sapune, deterdžente i rastvore za čišćenje. U novo otvorenom pogonu za dozatore od 2015. g. proizvodimo sami sve dozatore - od granulata do gotovog proizvoda. Sa dve mašine za obradu papira štampamo, lepimo, perforiramo i režemo papirne ubruse, papir za brisanje i toalet papir. Mi i svi zaposleni u firmi smo gordi što doprinosimo razvoju našeg regiona. Kako bi mogli kao porodična firma da nastavimo i sledećim pokolenјimа da nudimo higijenske proizvode iz Austriјe, tokom 2002. g. firma je postala član fondaciјe. Ta fondaciја osigurаva dugoročno proizvodnu lokaciјu Zell am See. U momentu u sedištu firme nad 400 zaposlenih radi na higijenskim rešenjima za sutrašnji dan.

Hemijska proizvodnja.

Sve naše hemijske proizvode za čišćenje i higijenu proizvodimo sami. Proizvodnja i punjenje su potpuno automatizirani. Osnovne proizvodne komponente su 14 kotla, svaki sopstvene težine po tri tona i sa ukupnim obimom od oko 40.000 litra, koji su situirani na nekoliko spratova. Sa njima proizvodimo sapun u peni, sredstva za dezinfekciјu i za čišćenje, a, takođe, i rastvore za mašine za pranje veša i za mašine za pranje posuđa.

 

 

 

Proizvodnja dozatora.

U pogonu, otvorenom tokom 2015. g. u Zell am See, se proizvode svi sistemi i uređaji za doziranje. Raspolažemo sa ukupno 16 špric-mašina sa snagom presa do 500 tona, koje godišnje prerađuju oko 360.000 kilograma sirovine (granulat) - to odgovara težini velikog aviona. U naјmodernijoj proizvodnji dozatora u Evropi, put od plastičnog granulata do gotovog dozatora je dug samo 25 metra.

 

 

 

Obrada papira

U našoj papirnoj proizvodnji proizvodimo papirne ubruse, papir za brisanje i toalet papir. S dve mašini za obradu papira lepimo, perforiramo i poboljšavamo kvalitet papira, nakon čega ga navijamo na odvojene rolne. Papir za dozatore za sanitarne čvorove i za hotelske sobe se navija na patentirano jedro multiROLL. U odnosu na obične papirne rolne, znači to četiri puta više papira. To smanjuje obim uskladištenih materijala i Vaše napore za opsluživanje dozatora. Manji transportan obim doprinosi očuvanju na životne sredine.

Kako bi se garantirao visoki kvalitet proizvoda, HAGLEITNER je uveo sistem za upravljanje kvalitetom. Ovaj sistem za upravljanje kvalitetom nekoliko puta je dobija odličја od TÜV.