Horeca

Hoteli, gastronomije i ketering

Higijena je nešto za oko, za nos; higijena želi da se oseti i dodirne.
Svaka prostorija je različit doživljaj. Tehnologija čini higijenu inteligentnom i ekonomičnom.

Higijenska rešenja kompanije Hagleitner prilagođena su potrebama hotelske industrije i gastronomije.Bez obzira da li je reč o sanitarnom čvoru, kuhinji, objektu ili vešu – zahvaljujući našem celokupnom servisnom paketu ovde ćete da uštedite mnogo vremena.

Digitalizacija stvara efikasnost i održivost

Zahtev kompanije Hagleitner od 360°: Istraživanje, razvoj i proizvodnja higijene - za sanitarni čvor, čišćenje zgrada, veša, kuhinje, kao i za dezinfekcija ruku i površina. Pogled na pametni telefon otkriva gde je potrebna akcija; nepotrebni servisni putevi i vremena opremanja su stvar prošlosti.

XIBU dozatori
100 % proizveden je u Austriji

Sve odjednom
To Vam nudi kompanija Hagleitner (digitalizovano)

Higijena 360°
Hajde da razgovaramo jedni sa drugima

Želimo da Vas podržimo - najbolje inspekcijom od 360°. To nam omogućava da razvijemo higijenska rešenja po meri za Vašu kuću, kao i da preporučimo ono što Vam je zaista potrebno. To će Vam omogućiti da donosite najbolje odluke.

Hajde da razgovaramo

XIBU DESIGNER
Higijenski dozatori u 1000 dizajna

Full Service
Put do Vašeg uspeha po pitanju higijene

Higijena treba da bude što jednostavnija, efikasnija i održiva za Vas.
Zato je kompanija Hagleitner uz Vas - od samog početka.

Prednosti koje nudi Hagleitner

  • Izvanredna korisnička služba
  • Profesionalno osposobljeni savetnici za higijenu
  • Održiva higijenska rešenja za budućnost
  • Uz kompaniju Hagleitner uvek budite korak ispred drugih
  • Učinite higijenu svakim danom sve boljom

Higijena pretpostavlja znanje

Korona vodič Hoteli i gastronomija

Hagleitner Academy

Pazimo na čoveka i životnu sredinu

Vlastita internet prodavnica

Digitalna budućnost

Higijena 360°

Bezbedno sertifikovano sa kompanijom Hagleitner

135 prodajnih predstavnika

6 servisnih centara u Austriji

Eigene Technikteams

Sertifikati i tehnički listovi

Hagleitner senseMANAGEMENT. Digitalni alat za upravljanje podacima o uređaju i higijenskim podacima HsM čini da higijenu možete da vidite, planirate i dokumentujete - gde god da se nalazite.

Smanjite potrošnju na minimum. Inovativna dozirna tehnika omogućava da se voda i sredstvo za čišćenje spoje u pravom odnosu - tako da se ni jedno ni drugo ne koriste nepotrebno.

u sanitarnom čvoru: Digitalni podaci dozatora smanjuju za 25 % potrebu za servisiranjem i daju 30 % više zadovoljstva klijenata.
za veš: Precizno doziranje produžava životni vek veša i održivo smanjuje ulaganja.
za zgradu: Digitalne informacije u realnom vremenu sa dozirnog uređaja čine da čišćenje zgrade bude planirano i isplativo.
u kuhinji: Bezbrižno čisto posuđe, 24/7/365 (danonoćno) sa jednom aplikacijom.

Higijena ima veze sa zdravljem, radi se o nama ljudima: održivo i postojano generacijama; higijena životne sredine je stoga stvar koja se podrazumeva.

Više o tome

U toaletu, jedna stvar se računa pre svega: Papir, sapun i slično treba uvek da budu dostupni. Da bi to obezbedila, kompanija Hagleitner ima hybrid seriju dozatora, digitalni alat za upravljanje podacima o dozatorima i higijeni kao i sopstvenu aplikaciju za dozatore.

Zahtevajte savet

95 posto manje đubreta.  Punjenja za sredstva za dezinfekciju, sapuni i losioni kompanije Hagleitner dolaze u patentiranom i nagrađivanom vacuumBAG-u. Dok se sadržaj kese prazni do 100 %, ona se smanjuje na oko deset posto svog prvobitnog volumena.

Hoću više da znam

XIBU hybrid invisible – beskontaktno & nevidljivo. Po želji, dozatori XIBU hybrid mogu da se sakriju i iza ogledala i zidova, kao i u ormanima (sa ogledalima).

Hoću da odmah imam

Mogućnosti dizajna dozatora

Higijena ne treba da se nameće, već pre da se pozove – reagovanje, dopadanje, pridruživanje. Kompanija Hagleitner Vam daje jedinstven alat za ovo: XIBU Designer. Dozatorska fronta dostupna je u dvije boje: Bijela i crna. Bočni delovi svakog XIBU dozatora mogu da se prilagode u širokom opsegu, postoji preko 1000 dizajna koje možete izabrati.

Šta Vas karakteriše kao domaćina?

Zašto ljudi dolaze upravo kod Vas? Kompanija Hagleitner pokušava da to zamisli.
Da biste smislili proizvode za Vas: za istraživanje, za razvoj, za proizvodnju - sve usred Austrije; i da iznova postavljaju smernice za budućnost.

Naša centrala u mestu Zell am See