Higijena veša
čisti veš i prijatan miris

Naši visokokvalitetni deterdženti i pomoćna sredstva se staraju o čistom vešu i o prijatnom mirisu. Za velika preduzeća preporučujemo havon PROFESSIONAL, a za srednja i mala preduzeća je pogodan havon MANUAL.

To su prednosti naših proizvoda na prvi pogled:

- isključivo tačno dozirane zahvaljujući visoko modernim i inteligentnim pumpama i individualno prilagođenim planovima za pranje
- vrhunska tehnologija (tzv. State-of-the-Art tehnologija)
- ugodno rukovanje, bez uticaja na upravljački sistem mašine za pranje veša
- visoka bezbednost primene
- zaštita veša i mašine za pranje veša
- optimalni odnos cenе-performanse
- ručno ili mašinsko doziranje po izboru

Perfektan servis

Pranje veša je osetljivo područje u profesionalnoj higijeni. Mi smo Vaš kompetentni partner koji će Vas konsultovati sa veoma profesionalnim nov-hau. Naša dobro obučena ekipa će oceniti stvarnu situaciju kod Vas na mestu. Nakon toga sačinićemo za Vas analizu troškova pranja – razume se besplatno. U njoj ćete naći jasan pregled ukupnih rashoda i naše preporuke, koji Hagleitner proizvodi i higijenska rešenja najbolje pašu Vašoj kompaniji. Sa Hagleitner setom za hemijsko uklanjanje fleka od tkanina, možete ukloniti i najtvrdokornije fleke. Osim toga, razviti ćemo individualni plan pranja koji pojednostavljuje radni tok u Vašoj praonici. Naš bukvar pranja Vam daće vredne predloge za pravilno pranje veša. U redovnim intervalima ćemo organizovati za Vaše radnike obuke na temu Tehnologija pranja i pravilno opsluživanje Hagleitner dozirnih uređaja. To će Vam garantovati optimalne rezultate pranja za dugo godina.

havon PROFESSIONAL

detalj

Uređaj za doziranje deterdženta za profesionalne potrebe

Uređaj koji dozira deterdžent za do 4 mašina.

havon MANUAL

detalj

Tečni deterdženti i deterdženti u prahu

Deterdženti za sve vrste mašina za pranje veša.

Dodatne komponente za pranje

Prodavnica

Ubedljivo dobri

Omekšivači, uklanjači mrlja, izbeljivači i mnogo više od toga.