Higijena veša
čisti veš i prijatan miris

Naši visokokvalitetni deterdženti i pomoćna sredstva se staraju o čistom vešu i o prijatnom mirisu. Za velika preduzeća preporučujemo havon PROFESSIONAL, a za srednja i mala preduzeća je pogodan havon MANUAL.

To su prednosti naših proizvoda na prvi pogled:

- isključivo tačno dozirane zahvaljujući visoko modernim i inteligentnim pumpama i individualno prilagođenim planovima za pranje
- vrhunska tehnologija (tzv. State-of-the-Art tehnologija)
- ugodno rukovanje, bez uticaja na upravljački sistem mašine za pranje veša
- visoka bezbednost primene
- zaštita veša i mašine za pranje veša
- optimalni odnos cenе-performanse
- ručno ili mašinsko doziranje po izboru

Perfektan servis

Pranje veša je osetljivo područje u profesionalnoj higijeni. Mi smo Vaš kompetentni partner koji će Vas konsultovati sa veoma profesionalnim nov-hau. Naša dobro obučena ekipa će oceniti stvarnu situaciju kod Vas na mestu. Nakon toga sačinićemo za Vas analizu troškova pranja – razume se besplatno. U njoj ćete naći jasan pregled ukupnih rashoda i naše preporuke, koji Hagleitner proizvodi i higijenska rešenja najbolje pašu Vašoj kompaniji. Sa Hagleitner setom za hemijsko uklanjanje fleka od tkanina, možete ukloniti i najtvrdokornije fleke. Osim toga, razviti ćemo individualni plan pranja koji pojednostavljuje radni tok u Vašoj praonici. Naš bukvar pranja Vam daće vredne predloge za pravilno pranje veša. U redovnim intervalima ćemo organizovati za Vaše radnike obuke na temu Tehnologija pranja i pravilno opsluživanje Hagleitner dozirnih uređaja. To će Vam garantovati optimalne rezultate pranja za dugo godina.

havon MANUAL

detalj

Tečni deterdženti i deterdženti u prahu

Deterdženti za sve vrste mašina za pranje veša.

havon PROFESSIONAL

detalj

Uređaj za doziranje deterdženta za profesionalne potrebe

Uređaj koji dozira deterdžent za do 4 mašina.