Izvoz
Mi smo predstavljeni u celom svetu sa našim proizvodima.

Sa preko 177 distributera, naša higijenska rešenja su predstavljena u 66 zemlje svijeta. Najčistija u svijetu higijenska mreža se prostire od našeg distributera u Šri Lanki do Maldiva. Jer, na kraju krajeva, naše inovacije i ekonomična rješenja ulaze u upotrebu. Da li Vas interesira zajednički rad sa nama? Radujemo se da ste stupili u vezu sa nama.

Da se kladimo li da nas potražite?

Zašto? Zato što smo najbolji partner za Vas. Mi imamo sopstven nou hau u oblastima Proizvodnje, Strategije prodaje, Isporuka i logistike, kao i za naše serije proizvoda za higijenu sanitarnog čvora, objekata, u pranju veša i za higijenu kuhinje. Ukratko: Mi znamo šta radimo.

Svakako, možete imati neke primedbe, kakve smo često čitali i slušali. Ali mi možemo da Vas uverimo da smo zaista pravilni partner za Vas. Nemamo šta da krijemo i garantujemo Vam punu prozračnost.

To su činjenice o nama na prvi pogled:

Mi smo porodična firma koja je poznata po svojoj ozbiljnosti i dugoročnim partnerstvima. Sa našim partnerima tražimo i razvijamo zajednička rešenja i na tragu smo istih ciljeva. Svojim učešćem u fondaciji, mi možemo da obezbedimo svoju nezavisnost. Tako nismo izloženi opasnosti da dospemo u tuđe ruke.

Jedna od naših deviza glasi: „Ako naši partneri zarađuju dobro, to znači da smo i mi uspešni zajedno sa njima.“ A ko ne želi da je uspešan?

Zahvaljujući direktnoj distribuciji u dvanaest zemalja, mi mnogo dobro razumemo naše distributere. Oni direktno zarađuju od toga što možemo da odgovorimo na specifična za klijente pitanja i želje. Osim toga mi možemo da prodajemo naše proizvode pod našom ili pod tuđom markom (sa logom Vaše firme).

Mi stalno organizujemo obuke Vaših službenika kako u oblasti distribucije, tako i vezi sa montažom i održavanjem sistema. Tako će Vam naš nou hau doneti direktnu korist.

Preko naših proizvoda, čija je tehnička nezavisnost osigurana velikim brojem patenata, mi neprekidno potvrđujemo svoje obećanje - inovativna higijena.

Srećni smo da nudimo visokokvalitetne i funkcionalne proizvode koji zadaju nove razmere. Je li tako i u Vašoj firmi? Tada se radujemo Vašem interesovanju!