Tauern SPA Kaprun
Puna oprema u 4 oblasti: higijena sanitarnog čvora / kuhinje / veša / objekata

Puna oprema u sve 4 oblasti. Dozatori za sapun, presavijeni papirni ubrusi, sredstvo za dezinfekciju ruku, toalet papir i osveživač vazduha u sanitarnom čvoru, potpuno automatski dozirni sistemi za sredstva za pranje posuđa integral COMPACT i ecosol PROFESSIONAL u kuhinje, automatski dozirni sistem havon PROFESSIONAL za sredstvo za pranje i kolica za čišćenje safetyTROLLEY za održavajuće čišćenje.

Tauern Spa u Kaprun-u je javni velnes centar i bazen, sa luksuznim hotelom sa 4 zvezdica. Otvoren je 2010. godine i otada je privlačan turistički centar u rejonu Zalcburg.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

U Tauern Spa popunjenost tokom cele godine je velika. Velnes centar ranga Tauern Spa ne može da sebi dozvoli kvarove na tehnici ili čak pokvarene uređaje. Zato pri izboru partnera u oblasti higijene, veliku ulogu su odigrali pouzdanost proizvoda i mobilnost zaposlenih, objasnila je g-đa Böhm:

„Za nas je bilo važno da u svako vreme možemo da se povežemo sa predstavnikom firme dobavljača i da on odmah odstrani probleme. Kada prelazimo na nov proizvod, za mene je važno da me konsultuju i podržavaju u njegovom korišćenju. HAGLEITNER radi upravo tako.“

Karl Berghammer, glavni menadžer Tauern Spa, još jednom rezimira zašto su izabrali HAGLEITNER:

„Raspisali smo konkurs i probali različite kvalitete. HAGLEITNER nas je osvojio kao klijente svojim inovacijama i kvalitetnim proizvodima. Drugi rešavajući faktori su bili kvalitet servisa, cene i rejone koje opslužuju. Jednostavno je ceo paket bio tačno to što tražimo.“

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

U javnim sanitarnim čvorovima, u području Spa, seminara i hotela su montirani XIBU dozatori za sapun-, papirne ubruse-, dezinfekciju ruku-, toalet papiri osveživače vazduha kao i odgovarajuće kante za smeće XIBU touchPAPERBOX . Osim toga u javnim tuševima SPA zone su montirani elegantni dozatori gela za tuširanje koji su odgovarajući za uobičajenu negu tela i kose.

Kod kuhinjske higijene se računa na ecosol PROFESSIONAL sistem za tečno doziranje i na integral COMPACT sistem za doziranje visokokoncentrisanog sredstva za pranje posuđa i sjajila. Tačno doziranje dozvoljava ekonomičnu i štedljivu potrošnju preparata i osigurava odlične rezultate pranja. Osim toga dozirani preparati za pranje ne sadrže štetne po zdravlje i po životnu sredinu sirovine (NTA, EDTA i fosfati).

Sistem za higijenu veša havon PROFESSIONAL koristi se za čišćenje tekstila. Taj sistem kombinuje prema zahtevima, različite sastavne delove deterdženta. Ta tehnologija obezbeđuje ugodno i besprekorno rukovanje, bez uticaja na upravljački sistem mašine za pranje veša. Rezultat je blistave boje i sveža aroma koja gostima poklanja istinite trenutke opuštanja.

Kod higijene objekata su veoma korisna kolica za čišćenje safetyTROLLEY i dozirni sistem integral MIX za mešanje i punjenje rastvora za čišćenje.

MOBILNOST
zaposlenih

SERVIS
dobar savet i podrška

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

Higijenski konsultant Amering sa menadžerkom za vođenje domaćinstva Böhm i generalnim direktorom Berghammer

XIBU senseFRESHAIR

Prodavnica

osveživač vazduha za prijatnu atmosferu