Tauern SPA Kaprun
Puna oprema u 4 oblasti: higijena sanitarnog čvora / kuhinje / veša / objekata

Puna oprema u sve 4 oblasti. Dozatori za sapun, presavijene papirne ubruse, sredstvo za dezinfekciju ruku, toalet papir i osvježivač zraka u sanitarnom čvoru, potpuno automatski dozirni sistemi za sredstva za pranje posuđa integral COMPACT i ecosol PROFESSIONAL u kuhinje, automatski dozirni sistem havon PROFESSIONAL za deterdžent i kolica za čišćenje safetyTROLLEY za održavajuće čišćenje.

Tauern Spa u Kaprun-u je javni velnes centar i bazen, sa luksuznim hotelom sa 4 zvjezdica. Otvoren je 2010. godine i otada je privlačan turistički centar u rajonu Zalcburg.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

U Tauern Spa popunjenost tokom cijele godine je velika. Velnes centar ranga Tauern Spa ne može sebi dozvoliti kvarove na tehnici ili čak pokvarene uređaje. Zato pri izboru partnera u oblasti higijene, veliku ulogu su odigrali pouzdanost proizvoda i mobilnost zaposlenih, objasnila je g-đa Böhm:

„Za nas je bilo važno da se u svako vrijeme možemo povezati sa predstavnikom firme dobavljača i da on odmah odstrani probleme. Kada prelazimo na novi proizvod, za mene je važno da me konsultiraju i podržavaju u njegovom korištenju. HAGLEITNER radi upravo tako.“

Karl Berghammer, glavni menadžer Tauern Spa, još jednom rezimira zašto su izabrali HAGLEITNER:

„Raspisali smo konkurs i probali različite kvalitete. HAGLEITNER nas je osvojio kao klijente svojim inovacijama i kvalitetnim proizvodima. Drugi rješavajući faktori su bili kvaliteta servisa, cijene i rajone koje opslužuju.” Jednostavno je cio paket bio točno to što tražimo.“

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

U javnim sanitarnim čvorovima, u području Spa, seminara i hotela montirani su XIBU dozatori za sapun-, papirne ubruse-, dezinfekciju ruku-, toalet papiri osvježivači zraka kao i odgovarajuće kante za smeće XIBU touchPAPERBOX . Osim toga u javnim tuševima SPA zone su montirani elegantni dozatori gela za tuširanje koji su odgovarajući za uobičajenu njegu tijela i kose.

Kod kuhinjske higijene se računa na ecosol PROFESSIONAL sistem za tečno doziranje i na integral COMPACT sistem za doziranje visokokoncentriranog sredstva za pranje posuđa i sjaji. Točno doziranje ovim sistemima dozvoljava ekonomičnu i štedljivu potrošnju preparata i osigurava odlične rezultate pranja. Osim toga dozirani preparati za pranje ne sadrže štetne po zdravlje i po životni okoliš sirovine (NTA, EDTA i fosfati).

Sistem za higijenu veša havon PROFESSIONAL koristi se za čišćenje tekstila. Taj sistem kombinira prema zahtjevima, različite sastavne dijelove deterdženta. Ta tehnologija obezbjeđuje ugodno i besprekorno rukovanje, bez utjecaja na upravljački sistem mašine za pranje veša. Rezultat je blistave boje i svježa aroma koja gostima poklanja istinite trenutke opuštanja.

Kod higijene objekata su veoma korisna kolica za čišćenje safetyTROLLEY i dozirni sistem integral MIX za miješanje i punjenje rastvora za čišćenje.

MOBILNOST
zaposlenih

SERVIS
dobar savjet i podrška

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

Higijenski konsultant Amering sa menedžerom za vođenje domaćinstva Böhm i generalnim direktorom Berghammer

XIBU senseFRESHAIR

Prodavaonica

Osvježivač zraka za prijatnu atmosferu