Starački dom Großgmain
Opremili smo sledeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / objekata

Koristimo ukupno 4 HAGLEITNER kolica za čišćenje. Za sigurni i tačno doziranje sredstava za čišćenje instalirani su dozatori integral MIX.

Starački dom Großgmain nudi mesta za 60 stanara i jedan je od pet staračkih domova koji se trenutno upravljaju od strane grada Salcburga.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Za vlasnika staračkih domova je važno da su svi domovi opremljeni jednim te istim proizvodima i da se tako postigne standardizacija koja garantuje neprekidno održavanje visokog kvaliteta. Svojim bogatim asortimanom proizvoda HAGLEITNER može da ponudi sve neophodno u sferi čišćenja i dezinfekcije.

Druge važne tačke kod izbora HAGLEITNER-a kao partnera u oblasti higijene su bile: sigurno rukovanje proizvodima za čišćenje i planovi koje personal lako može da ispunjava. Planovi za čišćenje i dezinfekciju daju predstavu o tome koje površine i uređaji kojim sredstvima za čišćenje i dezinfekciju treba da se obrade. Planovi su individualno prilagođeni klijentu i u skladu su sa zahtevima zakona.

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

HAGLEITNER je opremio sanitarne čvorove dozatorima za sapun, papirne ubruse i sredstvom za dezinfekciju ruku. Za higijenu na objektu izabrali smo dozirajući sistem integral MIX koji meša i izdaje spreman za upotrebu rastvor za čišćenje. Taj sistem potpomaže sigurnost radnog mesta, pošto tečnosti ne treba da se mešaju ručno. Nakon toga gotovi rastvori se presipaju u kolica za čišćenje safetyTROLLEY i gotovi su za upotrebu u svako vreme. 

 

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

ZAŠTITA NA RADU
je podržana

PLANOVI ZA ČIŠĆENJE
pomažu u svakodnevnom procesu čišćenja

Upravnica zgrade Pia Brandstätter, higijenski konsultant Johannes Bacher i negovateljica Brigitte Stock

Dozator XIBU za sanitarni čvor

Prodavnica

Čiste i dezinficirane ruke: dozator za sanitarni čvor

safetyTROLLEY

Prodavnica

Sigurno i na uredan način: Kolica za čišćenje