Starački dom Großgmain
Opremili smo slijedeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / objekata

Koristimo ukupno 4 HAGLEITNER kolica za čišćenje. Za sigurni i točno doziranje sredstava za čišćenje instalirani su dozatori integral MIX.

Starački dom Großgmain nudi mesta za 60 stanara i jedan je od pet staračkih domova koji se trenutno upravljaju od strane grada Salcburga.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Za vlasnika staračkih domova je važno da su svi domovi opremljeni jednim te istim proizvodima i da se tako postigne standardizacija koja garantira neprekidno održavanje visokog kvaliteta. Svojim bogatim asortimanom proizvoda HAGLEITNER može ponuditi sve neophodno u sferi čišćenja i dezinfekcije.

Druge važne točke kod izbora HAGLEITNER-a kao partnera u oblasti higijene su bile: sigurno rukovanje proizvodima za čišćenje i planovi koje osoblje lako može ispunjavati. Planovi za čišćenje i dezinfekciju daju predstavu o tome koje površine i uređaji kojim sredstvima za čišćenje i dezinfekciju se trebaju obraditi. Planovi su individualno prilagođeni klijentu i u skladu su sa zahtjevima zakona.

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

"HAGLEITNER je opremio sanitarne čvorove dozatorima za sapun, papirne ubruse i sredstvom za dezinfekciju ruku. Za higijenu na objektu izabrali smo dozirajući sistem integral MIX koji miješa i izdaje spreman za upotrebu rastvor za čišćenje. Taj sistem potpomaže sigurnost radnog mjesta, pošto tečnosti se ne trebaju miješati ručno. Nakon toga gotovi rastvori se presipaju u kolica za čišćenje safetyTROLLEY i gotovi su za upotrebu u svako vrijeme. 

 

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

ZAŠTITA NA RADU
je podržana

PLANOVI ZA ČIŠĆENJE
pomažu u svakodnevnom procesu čišćenja

Upravnica zgrade Pia Brandstätter, higijenski konsultant Johannes Bacher i negovateljica Brigitte Stock

XIBU dozator za sanitarni čvor

Prodavaonica

Čiste i dezinficirane ruke: dozator za sanitarni čvor

safetyTROLLEY

Prodavaonica

Sigurno i na uredan način: Kolica za čišćenje