Opština Hallstatt
Opremili smo sledeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / objekata

Dva javna sanitarna čvora, opštinska administracija, narodna škola i kulturni dom u Hallstat su opremljeni dozatorima za sanitarni čvor od HAGLEITNER-a.

Austrijska opština Hallstat se nalazi do jezera Hallstätersee u Salzkammergut-u u Gornjoj Austriji. Opština sa 800 stanovnika je deo svetske kulturne baštine UNESCO-a. Njene kuće, izgrađene veoma blizu jedna od druge, čak ponekad na stenama u jezeru, privlače turiste iz celog sveta.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Kako bi mogli mnogobrojni turisti da uvek nađu čiste i funkcionirajuće sanitarne čvorove, neophodni su pouzdani proizvodi za čišćenje i dozatori. Takvi su proizvodi HAGLEITNER-a, kako nam je potvrdio g. Höll iz opštinske administracije Hallstat:

„U našim javim toaletima registrujemo do 2000 poseta u sanitarnom čvoru dnevno. Dozatori za sanitarni čvor kompanije HAGLEITNER štedljivi su pri upotrebi i ne moraju se tako često nadopunjavati. To štedi vreme osoblja za čišćenje i stvara manje otpada. Pored toga, sistemi su bezbedni od krađe. U javnom segmentu to je važna prednost.“

 

Dobra saradnja sa dobavljačem je ne manje važna od pouzdanih proizvoda.

„Mi radimo dobro zajedno. Službenici sa kojima kontaktiramo se ne menjaju često, zato uvek znamo koga da tražimo. Higijenski konsultanti se pronalaze lako telefonom i reaguju brzo. Dobijamo sve što nam treba“, objašnjava g. Höll.


Općina Hallstatt je lojalni klijent Hagleitner-a već više od 25 godina.
 

PUDRUČJA I PROIZVODI

Dva javna toaletna čvora, svaki sa po 6 toaleta, bila su opremljena dozatorima za toaletpapir i sapun u peni i osveživačima vazduha. U kulturnom domu su bili postavljeni HAGLEITNER dozatori za papirne ubruse, a u opštinskoj administraciji i u narodnoj školi dopunski su bili postavljeni i mehanički dozatori za sapun.
 
Posebno zadovoljstvo donose dozatori za sapun u peni XIBU touchFOAM:

"Dozatori za sapun u peni ne kaplju i izdaju tačno onoliko sapuna, koliko je stvarno neophodno za pranje ruku“, kaže nam g. Höll.

Za prijatan miris brinu ulje za toalet i visokotehnološki osveživač vazduha XIBU senseFRESHAIR. Svoj doprinos prijatnoj atmosferi u jako posećivanom sanitarnom čvoru daje, takođe, i mirisno sredstvo za čišćenje hagodorPURE .

MANJE OTPADA
zahvaljujući inovativnim sastojcima i sofisticiranoj ambalaži

EKONOMIČNOST
velika dostignuća

BEZBEDNI OD KRAĐE
dozatori mogu da se otvore samo ključem

PREPORUKA PROIZVODA

XIBU dozator za sapun u peni

XIBU touchFOAM dozator za sapun fascinira odličnom penom i s svojim lakim opsluživanjem. Pri pritisku na dozator, sapun se dozira ekonomično na ruci, što smanjuje troškove održavanja, jer mogu da se postignu velika dostignuća. U javnom segmentu to je važna prednost.

više o tome

Higijenska konsultantkinja Eva Laermann und Frank Höll od administracije u opštini Hallstatt

Dopunjavanja

Prodavnica

Materijali za dopunjivanje se lako i brzo menjaju.

Opštinska administraciја Hallstatt

detalj

Opština je klijent Hagleitner-a već više od 25 godina.

XIBU touchFOAM i XIBU touchTOWEL

Prodavnica

mehanički dozatori za sanitarni čvor