Općina Hallstatt
Opremili smo slijedeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / objekata

Dva javna sanitarna čvora, općinska administracija, pučka škola i kulturni dom u Hallstat su opremljeni dozatorima za sanitarni čvor od HAGLEITNER-a.

Austrijska općina Hallstat se nalazi do jezera Hallstätersee u Salzkammergut-u u Gornjoj Austriji. Općina sa 800 stanovnika je dio svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Njene kuće, izgrađene veoma blizu jedna od druge, čak ponekad na stijenama u jezeru, privlače turiste iz celog sveta.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Kako bi mogli mnogobrojni turisti uvijek pronaći čiste i funkcionirajuće sanitarne čvorove, neophodni su pouzdani proizvodi za čišćenje i dozatori. Takvi su proizvodi HAGLEITNER-a, kako nam je potvrdio g. Höll iz općinske administracije Hallstat:

„U našim javim toaletima registrujemo do 2000 posjeta u sanitarnom čvoru dnevno. Dozatori za sanitarni čvor kompanije HAGLEITNER štedljivi su pri upotrebi i ne moraju se tako često nadopunjavati. To štedi vrijeme osoblja za čišćenje i stvara manje otpada. Pored toga, sistemi su sigurni od krađe. U javnom segmentu to je važna prednost.“

 

Dobra saradnja sa dobavljačem je ne manje važna od pouzdanih proizvoda.

„Mi radimo dobro zajedno. Službenici sa kojima kontaktiramo se ne mijenjaju često, zato uvijek znamo koga da potražimo. Higijenski konsultanti se pronalaze lako telefonom i reagiraju brzo. Dobivamo sve što nam treba“, objašnjava g. Höll.


Općina Hallstatt je lojalni klijent Hagleitner-a već više od 25 godina.
 

PUDRUČJA I PROIZVODI

Dva javna sanitarna čvora, svaki sa po 6 toaleta, bila su opremljena dozatorima za toalet papir i sapun u pjeni i osvježivačima zraka. U kulturnom domu su bili postavljeni HAGLEITNER dozatori za papirne ubruse, a u općinskoj administraciji i u narodnoj školi dopunski su bili postavljeni i mehanički dozatori za sapun.
 
Posebno zadovoljstvo donose dozatori za sapun u pjeni XIBU touchFOAM:

"Dozatori za sapun u pjeni ne kaplju i izdaju točno onoliko sapuna, koliko je stvarno neophodno za pranje ruku“, kaže nam g. Höll.

Za prijatan miris brinu ulje za toalet i visokotehnološki osvježivač zraka XIBU senseFRESHAIR. Svoj doprinos prijatnoj atmosferi u jako posjećivanom sanitarnom čvoru daje, također i mirisno sredstvo za čišćenje hagodorPURE .

MANJE OTPADA
zahvaljujući inovativnim sastojcima i sofisticiranoj ambalaži

EKONOMIČNOST
velika dostignuća

SIGURNI OD KRAĐE
dozatori mogu se otvoriti samo ključem

PREPORUKA PROIZVODA

XIBU dozator za sapun u pjeni

XIBU touchFOAM dozator za sapun fascinira odličnom pjenom i s svojim lakim opsluživanjem. Pri pritisku na dozator, sapun se dozira ekonomično na ruci, što smanjuje troškove održavanja, jer se mogu postignuti velika dostignuća. U javnom segmentu to je važna prednost.

više o tome

Higijenska konsultantkinja Eva Laermann und Frank Höll od administracije u općini Hallstatt

Dopunjavanja

Prodavaonica

Materijali za dopunjivanje se lako i brzo mijenjaju.

Općinska administraciја Hallstatt

detalj

Općina je klijent Hagleitner-a već više od 25 godina.

XIBU touchFOAM i XIBU touchTOWEL

Prodavaonica

Mehanički dozatori za sanitarni čvor