Industrijske mašine za pranje posuđa.
hagomat

Zahtevi za moderne industrijske mašine za pranje posuđa su visoki i raznoliki. Zato stvorismo šest mašina za pranje posuđa – za svaku kuhinju idealni model. Kod nas naći ćete mašinu za pranje posuđa, mašinu za pranje šerpi, stonu mašinu za pranje posuđa kao i tri haubne mašine za pranje posuđa. Zahvaljujući njihovoj strukturi sa dvostrukimi zidom od nerđajućeg čelika, sve mašine rade isključivo tiho i štede električnu energiju. Najmodernija tehnika, na primer, pumpa za povišavanje pritiska pri ravnomernoj snazi pranja se stara o visokoj tačnosti doziranja i za optimalni rezultat pranja. Krakovi za pranje naših industrijskih mašina za pranje posuđa izrađeni su od nerđajućeg čelika. Tako one impresioniraju dugotrajnošću i lake su za čišćenje.

smartWASH.

Sistem smartWASH značajno poboljšava Vaše rezultate pranja posuđa i istovremeno jako smanjuje potrošnju energije. To se u najvećoj meri postiže smartENGINE pumpom sa dva izlaza za smešu za pranje, koja snabdeva dva kraka za pranje i generiše optimalan pritisak vode. Time se poboljšava mehaničko uklanjanje prljavštine i protok se povećava za deset procenata. Osim toga smo poređali vodene struje u tri ravni. Na taj način se smesa za pranje nanosi idealno.

smartRINSE.

Naša smartRINSE tehnologija štedi vodu, a istovremeno je visoko efikasna. Ova tehnologija optimizira ciklus vode u mašini se opseg delovanja vode za ispiranje koncentriše na korpu za pranje i tako se štedi do 50 procenata vode.

smartENGINE.

Kod uobičajenih mašina za pranje posuđa pumpa sa jednim izlazom snabdeva oba kraka za pranje. Protok vode se mora podeliti putem T ili Y spoja, čime se gubi do 30 procenata snage. Nasuprot tome smartENGINE ima dva izlaza za pumpu: Ne dolazi do gubitka pritiska i buka se smanjuje na polovinu. Na taj način garantujemo maksimalnu snagu uz minimalnu potrošnju energije.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
u potrošnji

ANALIZA TROŠKOVA PRANJA
Rashodi pod kontrolom

Modeli.
Za svaku kuhinji nudimo idealnu industrijsku mašinu za pranje posuđa.

Dopunjavanja.

Sa integral 4PLUS HAGLEITNER nudi inteligentni sistem - za sve hagomat mašine. Uređaj za doziranje ima sopstvenu aplikaciju za pametni telefon. Ona pomaže za čisto posuđe bez glavobolje. Tečno sredstvo za čišćenje ecosol POWER je visokog koncentrata. Odgovarajući preparat: sjajilo ecosol BRITE. Sve komponente su perfektno situirane među sobom.Sa integral 4PLUS HAGLEITNER nudi inteligentni sistem - za sve hagomat mašine. Uređaj za doziranje ima sopstvenu aplikaciju za pametni telefon. Ona pomaže za čisto posuđe bez glavobolje. Tečno sredstvo za čišćenje ecosol POWER je visokog koncentrata. Odgovarajući preparat: sjajilo ecosol BRITE. Sve komponente su perfektno situirane među sobom.