Prebivalište starijih građana Bramberg
Opremili smo sledeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / kuhinje / objekata.

Sistem za doziranje integral 2GO osigurava senzacionalno veliku dostignuću proizvoda za čišćenje i dezinfekciju.

Prebivalište starijih građana Bramberg-a je bilo izgrađeno i otvoreno 1995. g. od četiri ujedinjene opštine Bramberg, Hollersbach, Wald i Krimml. Danas prebivalište starijih građana raspolaže sa 68 jednokrevetnih soba, sa trpezarijom, kafićem, paraklisom, frizerskim salonom i pedikirom, soba za majstorenje, kao i sa nekoliko zimskih vrtova i dve grupne sobe.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

„Naša želja je bila da izgradimo jedinstvenu higijensku koncepciju. Potražili smo takvu koncepciju kod nekoliko firmi, ali HAGLEITNER nas je ubedio odličnim odnosom cene-performansa: bogatim asortimanom proizvoda, dobrim kvalitetom i velikim dostignućima“, kaže upravnik zgrade Lorenz Brandauer.

Da imaš kompleksnog dostavljača u oblasti higijene ima i drugih prednosti: Kroz standardizaciju se može garantirati dosledan kvalitet. Odavno je zaboravljeno vreme kada je svaka čistačica imala svoje sredstvo za čišćenje. Sistem označavanja bojama HAGLEITNER-a, takođe, daje svoj doprinos poboljšanju higijene: Prema području za čišćenje, koriste se odgovarajuće prinadležnosti u boji. Na taj način se ne dopušta, na primer, da se sunđer za higijenu sanitarija koristi za higijenu objekta ili čak u kuhinji. Na taj način narudžbine mogu da se prave efektivnije pošto nije neophodno da se za svaki proizvod traži različiti dobavljač.

Druga prednost je takozvani „bezbrižan paket za higijenu“:
„HAGLEITNER nas posećuje svake dve nedelje. Konsultanti proveravaju dozatore, razgledaju rezultate pranja sudova u kuhinji i proveravaju doziranje u higijeni objekata. Osim toga, svake godine se održava obuka po HACCP-u. Svi naši službenici koji sa angažovani sa higijenom su zadovoljni“, reče nam domar Gerhard Emberger.

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

„Sa HAGLEITNER-om smo opremili celo prebivalište starijih građana. U javnim sanitarnim čvorovima imamo dozatore XIBU za sapun u peni, za papirne ubruse i osveživače vazduha. Dopunski u celoj zgradi imamo dozatore za sredstvo za dezinfekciju ruku.


U kuhinji naše mašine za pranje posuđa su povezane sa integral COMPACT sistemom integral COMPACT sistem . Uređaj se stara o tačnom doziranju deterdženta za pranje posuđa i sredstva za sjaj i za higijenski čiste sudove.


Kod higijene objekata, od marta 2017. g. koristimo integral 2GO SISTEM. Doziranje je značajno tačnije, nego sa prethodnim proizvodom koji smo koristili i time smanjujemo potrošnju sredstava za čišćenje. Zahvaljujući niskoj potrošnji koncentrata integral 2GO, smanjili smo rezerve koje držimo na skladištu.“ Lorenz Brandauer


„Kod nas se najčešće koriste allround 2GO i za higijenske kesice hygienicDES 2GO za održavajuće čišćenje. U mašinama za čišćenje koristimo floorstar 2GO za podove sa pločicama i za kamene podove. Sredstva za čišćenje imaju prijatnu aromu.“ Gerhard Emberger.


G. Emberger rezimira još jednom prednosti proizvoda i sistema HAGLEITNER:
„Za nas najveće prednosti su: lako opsluživanje, smanjen obim rezervi na skladištu i manje otpadaka.“

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

EKONOMIČNOST
velika dostignuća

MANJE OTPADA
zahvaljujući inovativnim sastojcima i sofisticiranoj ambalaži

PREPORUKA PROIZVODA

DOZIRNI UREĐAJ ZA RASTVOR ZA ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJU

„Sistem za doziranje integral 2GO osigurava senzacionalno veliku dostignuću sredstava za čišćenje i dezinfekciju. Naše čistačice su veoma zadovoljne od korišćenja sistema, pošto se dozator opslužuje lako i preključivnje između izdavanja u bocu i u kofu ili u mašinu za čišćenje je lako i dešava se veoma brzo“, kaže Gerhard Emberger, domar u prebivalištu starijih građana.

više o tome

Domar Gerhard Emberger i higijenski konsultant Peter Fritzenwallner

hygienicDES 2GO koncentrat

Prodavnica

Neutralno sredstvo za dezinfekciju površina

integral 2GO dozator

Prodavnica

Najprecizniji uređaj za doziranje u svojoj klasi.

allround 2GO koncentrat

Prodavnica

Snažan univerzalni čistač