Svetska novost, očišćena. Ili bar isprana?

Hagleitner na sajmu Interclean Amsterdam 2018

15.–18. maja 2018., sajam Interclean Amsterdam – hala 5, štand 223–323:

Zidovi sajma žive. Na čelima im trepere digitalni ekrani. Da pokažu higijenu sutrašnjeg dana. Tako, kako ja vidi Hagleitner: Moto:

 

Koncentrirajte se

na suštinu

kod pranje i dopunjavanje dozatora,

kod brisanje – preko pametnog telefona, na podu i drugde.

 

Za Hagleitner-a to je ram u kome će predstaviti svetsku novost:

 

integral 4PLUS

Koliko sredstva za čišćenje je neophodno da se opere 1.500 korpi punih šerpi, tiganja, tanjira, noževa, viljuški,kašika i čaša? 4 kg. Toliko teži jedan ecosol POWER patron. Ostalo će svršiti visoko precizna tehnika za doziranje: ispod stola, gde uvek ima mesta za nju. Ne pipajući elektroniku mašine za pranje posuđa. Sa integral 4PLUS-om sredstvo za čišćenje i voda staju u tačno neophodnoj proporciji. Dovoljno je samo malo umešnosti i uređaj je gotov za rad.

integral 4PLUS, takođe, ostaje u pripravnosti: Jer se perionica upravlja od aplikacija. Postoji li predstojeće održavanje? Aplikacija se prijavljuje blagovremeno. Dali je sredstvo za čišćenje na kraju? Ili desalinizacija? Aplikacija oglašava alarm – i pomaže za naknadnu narudžbu. Ako se nešto ne čisti? Aplikacija zna savet. I još nešto što može aplikacija: Dati pregled: Koliko posuđa će biti oprano? Koliko je utrošeno hemije? Kolika je potrošnja vode? Kolika je potrošnja struje? Ovde taj period, tamo drugi: Poređenje se isplati – i pomaže da budućnost kreiramo efikasno.

Oktobra 2018. integral 4PLUS će izaći na tržište. Ali šta ima danas na tržištu? integral 2GO na primer ili senseMANAGEMENT:

integral 2GO

Koliko je sredstva za čišćenje neophodno da bi se izbrisalo 108.333 kvadratnih metara podne površine? 2,6 litra. Toliko je mesta u jednoj integral 2GO patroni. Ostatak će obaviti visokoprecizna dozirna tehnika - direktno na zidu gde ima vode i struje. Jednostavno bocu preneti do ispusne slavine, pritisnuti prema gore - i već se toči gotova otopina. Ili crevom napuniti nešto veće - kao kantu ili mašinu za čišćenje.

Hagleitner ga zove: najprecizniji uređaj za doziranje u svojoj klasi. Jer integral 2GO proizvodi do 1.300 litra gotovog rastvora od 2,6 litra sredstva za čišćenje. To je moguće zahvaljujući specijalnoj pumpi. Ona se upravlja od magneta i meša isključivo tačno hemikaliju i vodu, bez obzira na pritisak vode, viskoznost i temperaturu.

Koncentrat znači: manje transporta, manje CO2 više mesta u skladištu. Između ostalog, kod integral 2GO šest različitih sredstava za čišćenje pokrivaju celo vođenje domaćinstva.

senseMANAGEMENT

Da se koncentrišemo znači: da gledamo ka najvažnijem, da sačuvamo perspektivu. Takođe i o vlastitim higijenskom dozatorima: Sa koliko papira raspolaže jedan? Sa koliko sapuna drugi? Od 2014. g. senseMANAGEMENT pomaže da se registruju ti podaci.

Jer je sa senseMANAGEMENT-om Hagleitner dao razum svojim dozatorima. Razum oblaka (Cloud). Ovde možete da prikupite sve o radnom stanju dozatora – bezopasno i zaključano. Kako sapuna i papira nikada ne bi nestajalo. Dovoljan je kratak pogled ka pametnom telefonu i celokupna informacija je pred Vama: nivoi punjenja, količine i broj izdavanja. U realnom vremenu.

To je IuT: Internet toaleta Ne samo:

Jer proučavanja pokazuju:Okolo 80 procenta od svih infektivnih bolesti se predaju preko ruke. Zato je još važnije da se pazi na to, da higijena ruku odgovara zahtevima. senseMANAGEMENT čini tačno to i dokumentuje ga: Kada se dezinfikuje? Gde se dezinfikuje? Koliko često? Koliko je dezinfekcionog sredstva potrebno?

 

16. maja u okviru sajma Interclean po prvi put je bila provedena diskusija na temu Medicinska nega i higijena. Zajednička inicijativa sajma i Svetske zdravstvene organizacije (WHO). Tamo je bilo takođe: Hagleitner. Svojim doprinosom za više sigurnosti za pacijente.

Da se koncentrišemo najvažnije znači i još nešto: da mislimo o zdravlju.

 

Upozorenje za pitanja

Bernhard Peßenteiner,

portparol za štampu kod

Hagleitner Hygiene International GmbH,

ulica Lunastraße br. 5,

5700 Zell am See,

Austrija

+43 5 0456-11303

bernhard.pessenteiner@hagleitner.at

http://www.hagleitner.com

 

>> Preuzmite doprinos kao PDF