Često postavljana pitanja - pitanja i odgovori
Sanitarni čvor.

Kesica za tuš/sapuni za goste: Nalazim rashode za previsoke. Kakva alternativa postoji?

Preporučujemo LUNA 2.0 dozator za sanitarni čvor showerMAID. Možete da ga postavite u tuš kabinu ili na plotu do umivaonika. Preko nepromenljivog i štedljivog izdavanja u porcijama, potrošnja losiona za tuš se ograničava do stvarno neophodne količine. Sadržaj dozatora LUNA 2.0 showerMAID za gel za tuširanje je zaštićen od razvijanja klica putem hermetične jedinice. Dozator je zaštićen od prskanja vode i ne suši se, čak i da se koristi samo tokom jedne sezone u godini.

 

Uštedećete neprijatnosti od kesica za tuš koje gosti često ne koriste, ali ih uzimaju sa sobom ili ih ostavljaju poluprazne na plotu ili po podu u tuš kabini. Vaši gosti će dopunski dobiti od značajno više komfora, jer neće morati da kidaju kesice zubima.

Mogu li da se recikliraju valjci XIBU multiROLL, na kojima se namotava toalet papir?

Naravno da možete da vratite Vašem HAGLEITNER dobavljaču valjke multiROLL od toaletpapira i od papirnih ubrusa. Mi ćemo ih proveriti u našoj centrali u Zell am See. Nakon toga oni će biti reciklirani i vraćeni u proizvodnju.

Nudite li uslugu iznajmljivanja dozirajućih XIBU sistema?

Ne. Ako ste jednom uzeli naše XIBU dozatore, ne možete više da ih vratite. Osim toga, za većinu dozatora iz serije XIBU nudimo deset godina garancije na funkcionalnost. Vaše investicije u dozatore će se povratiti za kratko vreme od značajno smanjenog rashoda sapuna i papira.

Kako to da se u XIBU dozatorima mogu koristiti samo HAGLEITNER dopunjavanja?

Jer je tako funkcionalnost dozatora sačuvana za dugo vremena. Osim toga, tehnika dozatora je konstruisana za moguće najštedljiviji rashod i to može da se postigne upravo našim dopunjavanjima.

Potrošnja toalet papira u javnim toaletima iz moje proizvodnje je previše visok. Kako mogu da je ograničim?

Preporučujemo Vam da pređete na naše štedljive XIBU dozirajuće sisteme. Dozator XIBU touchTISSUEPAPER za toalet papir i dozatori XIBU touchTOWEL i XIBU senseTOWEL za papirne ubruse raspolažu specijalnom tehnikom koja značajno ograničava nepotrebnu potrošnju papira. Osim toga, s njima je isključena bilo kakva zloupotreba ili krađa papira.