Kamping park Grubhof
Opremili smo sledeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / kuhinje / objekata

4 velika sanitarna čvora za goste kampinga su opremljena HAGLEITNER dozatorima. U kuhinji su ugrađeni tehnički sistem za doziranje integral COMPACT za čvrsti, deterdženti za pranje posuđa i sistem za tečno doziranje ecosol PROFESSIONAL za tečna sredstvo za čišćenje.

Kamping Grubhof porodice Stainer je jedan od omiljenih kampinga u Evropi i zbog svog gostoprimstva je odlikovan nagradom camping.Info Award 2016. Tačno u skladu sa svojim motom Da osetimo prirodu i da uživamo u komforu kamping Grubhof nudi sve što traže ljubitelji prirode i oni koji cene kvalitet. U to su uključene ne samo raznorazne mogućnosti za slobodno vreme i gastronomska iskušenja, nego i odgovarajuća čistoća u sanitarnim prostorijama.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

U svojoj predstavi za prijatan odmor uključujemo i čistoću, čak i samo podsvesno. Grubhof impresionira svojim održavanim i modernim sanitarnim postrojenjima. Higijenska rešenja firme HAGLEITNER pomažu zaposlenima da smanje svakodnevne napore na održavanju čistoće. Istovremeno sa tim, automatsko doziranje sapuna, papira, rastvora za dezinfekciju i čišćenje smanjuje režijske rashode.

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

U sanitarnim prostorijama XIBU dozatori za sanitarni čvor doprinose osećaju za savršenu higijenu. Za održavanje kuhinjske higijene se računa na efektivne i ekonomične preparate, kao što su deterdženti za pranje posuđa ecosol. Pri održavanju higijene na objektu zaposleni se poveravaju u najvećoj meri gotovom za upotrebu alkoholnom sredstvu za brzu dezinfekciju hygienicDES FORTE i tečnom univerzalnom sredstvu za čišćenje FOX.

EKONOMIČNOST
velika dostignuća

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

KVALITET PROIZVODA
visoko učinkoviti i kvalitetni

PREPORUKA PROIZVODA

DOZIRNI UREĐAJI ZA PRANJE POSUĐA

Potpuno automatski integralni dozirni uređaji (integral COMPACT za čvrste sredstva za čišćenje i integral COMPACT FLUID za tečne sredstva za čišćenje) koriste se za precizno doziranje deterdženta i sjajila za pranje posuđa. Zahvaljujući automatskom doziranju se ispušta tačno toliko koncentrata za čišćenje, koliko je zaista neophodno za vodu. Tako se postižu odlični rezultati pranja sa ekonomičnim rashodom materijala.

više o tome

Robert Stainer, vlasnik kamping parka Grubhof i Günter Schmid, higijenski savetnik

XIBU senseTOWEL

Prodavnica

Beskontaktan dozator za papirne ubruse

XIBU senseFOAM i XIBU senseTOWEL

Prodavnica

Beskontaktan dozator za sanitarni čvor

XIBU senseDISINFECT

Prodavnica

Dozator za sredstvo za dezinfekciju ruku.