Salzburger Flughafen GmbH
Opremili smo sledeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora

Na aerodromu Zalcburg su montirana nad 400 dozatora u sanitarnim čvorovima.

Aerodrom Zalcburg ima kapacitet od 1.600 putnika/čas. (terminal 1 i 2) drugi po veličini aerodrom u Austriji. 2014. godina tamo je obrađeno 1,8 miliona putnika. Sa ovim brojkama odmah postaje jasno sa čime treba da izađe na kraj personal aerodroma, posebno tokom zimskih subota, kada na dan kroz aerodroma prođe do 33.000 putnika.


Sa 404 dozatora HAGLEITNER i sa ukupno 550 tehničkih paketa, montiranih tamo, aerodrom Zalcburg je jedan od naših najvećih partnera kojim se ponosimo.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

G. Thomas Eibl, menadžer aerodroma Zalcburg nam objašnjava kako su izabrali HAGLEITNER:

„Ranije smo naručivali proizvode kod različitih dobavljača i to nije funkcionisalo dobro. Kasnije smo odlučili da standardiziramo sve. U oblasti opreme i tehnike, HAGLEITNER je vodeći profesionalac.“

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

Kod opterećenog saobraćaja, kada hiljade putnika koriste aerodrom, najtraženiji artikal je toalet papir. Sa dozatorom za toalet papir XIBU touchTISSUEPAPER i sa multiROLL toalet papirom, kod koga jedno punjenje zamenjuje oko 8 običnih rolni toaletpapira, smo pripremljeni za istovremeno dolazeće putnike.

Visokotehnološki osveživači vazduha dopunski XIBU senseFRESHAIR stvaraju prijatnu atmosferu.

EKONOMIČNOST
velika dostignuća

PROIZVODI
inovativni i kvalitetni

RAZNOVRSNOST PROIZVODA
asortiman pokriva neophodnosti

PREPORUKA PROIZVODA

OSVEŽIVAČI VAZDUHA ZA PRIJATAN MIRIS

Nevidljiv, ali sa snažnim dejstvom. Profesionalno parfemisanje malih prostorija se zove: XIBU senseFRESHAIR. Ti osveživači vazduha se staraju o svežini u sanitarnom čvoru. Tako poseta toaletu postaje prijatan doživljaj za putnike.

više o tome

Higijenski konsultant Manuel Roider i menadžer objekata Thomas Eibl