Novi rukovodilac odseka Marketing i elektronska trgovina u Hagleitner Hygiene

Philipp Hahnl nasleđuje Roland-a Dick-a

Philipp Hahnl, je rođen u Gracu, sa iskustvom u marketingu i prodaji, preuzeo je 7. januara rukovođenje odseka Marketing i elektronska trgovina. Hahnl je postavljen u firmi 2. januara.

Poslednje je bio dve godine rukovodilac marketinga u firmi „Wo & Wo Sonnenlichtdesign“; pre toga je bio konsultant za prodaju u konsultantskoj firmi „Menschen im Vertrieb Beratungsgesellschaft mbH & Co KG“ i tu je vanredno završio specijalnost „Međunarodni marketing i menadžment prodaje“.

Motivi Hahnl-a i Hagleitner-a

Hahnl ima ozbiljno iskustvo u marketingu i distribuciji koje prevazilazi okvire branše. U firmi Wo & Wo“ je bio odgovoran za marketing B2B i B2C, za brend menadžment i za oblasti veze sa javnošću, digitalni marketing i menadžment sajmova i događaja (na nacionalnom i međunarodnom nivou).

Sada je Hahnl potražio nove izazove i našao ih je kod „globalnog igrača među porodičnim firmama“, kao što i sam kaže: „Hagleitner mi se je odmah dopao svojim idejama i kao čovek. Radujem se novim zadacima i šansi da postanem deo istorije i budućnosti firme Hagleitner. Jer Hagleitner drži do profesionalne higijene, do atraktivnog dizajna i do čistih inovacija“, kaže Hahnl.

Mišljenje vlasnika i izvršnog direktora Hans Georg Hagleitner: „Naša vizija je jasna: ‚Mi želimo da smo snažna i nezavisna međunarodna marka koја je poznata po inovacijama i uslugama‘ i tu viziju želimo da potvrđujemo svaki dan i da je razvijamo. Philipp Hahnl ima sve što je neophodno za taj. Radujemo se što je već g. Hahnl deo naše ekipe.“

Dick ostaje veran Hagleitner-u

Philipp Hahnl nasleđuje Roland-a Dick-a. Dick je tri i po godine rukovodio odsjek Marketing i elektronska trgovina u Hagleitner-u. Sada po sopstvenoj želji produbljuje stečena znanja na univerzitetu u Zalcburg-u. Ali ostaje veran firmi. Jer će ujedno sa studijama odvajati vreme za učešće u različitim projektima u sferi marketinga i elektronske trgovine.

Upozorenje za pitanja:

Hagleitner Hygiene International GmbH
Bernhard Peßenteiner
Portparol za štampu
+43 5 0456-11303
bernhard.pessenteiner@hagleitner.at
www.hagleitner.com