Komfor za Vaše pacijente

Vlažni toalet papir – svež i higijenski proizveden

Vlažni toalet papir nije više nepoznat proizvod – 40 % od svih domaćinstava ga koriste. Sa XIBU senseMOISTCAREdozatorom za penu za vlaženje suvog toaletpapira, možete da ponudite isti komfor i svojim pacijentima.

Prednosti:

Proizvod koji se ne ispira

careMOUSSE je prilagođen ph kože i dermatološki je testiran na alergije i iritacije kože. Zbog toga nije problem, ako careMOUSSE ostane na ruci. Umirujući kožu sastojci, kao aloe vera stvaraju osećaj za čistoću i komfor.

Higijensko

Mus za čišćenje se nanosi svež na suvi toalet papir. Tako nema opasnosti da se papir zarazi mikroorganizmima, kao što se to može desiti sa vlažnim toalet papirom iz pakovanja.
Rastvor za čišćenje u dozatoru se ne može zaraziti mikroorganizmima, jer XIBU dozator ne usisava vazduh pri izdavanju pene. Ispusna dizna dozatora XIBU je izrađena od specijalne plastične mase koja ograničava rast bakterija.

Bez začepljenih toaleta

Prethodno ovlaženi papirni ubrusi se ne rastvaraju u vodi i mogu začepiti toalet. Sa našim proizvodima nećete imati takav problem, pošto se pena nanosi na suvi toalet papir.

Ekonomičan

Upotreba careMOUSSE garantuje vrlo štedljivo izdavanje. Prema prethodno podešenoj količini izdavanja, jedno punjenje careMOUSSE-a je dovoljno za do 500 izdavanja. Osoblje za čišćenje štedi vreme i napore kod odražavanja toaleta. Takođe, smanjena je ukupna potrošnja toalet papira.

Ekološki i održivi

Znate li da prethodno ovlaženi papirni ubrusi obično imaju primese plastičnih čestica? Kada se te čestice isperu vodom u toalet, one ulaze u povratni krug prirode. U tom pogledu pena za čišćenje careMOUSSE je bezopasna.


Dopuna careMOUSSE ubacuje se u dozator u vacuumBAG-u (u vakum vrećici). Tako se obrazuje do 95% manje otpadaka, nego kod proizvoda drugih proizvođača. Pomoću specijalne tehnike za ispuštanje, sadržaj dozatora se troši do kraja.

Kako radi XIBU senseMOISTCARE?

Korisnik stavi toalet papir ispod dozatora i prethodno određena količina pena za čišćenje careMOUSSE se izdaje beskontaktno.

Postavite poklopac na dozator.

XIBU MOISTCARE displej (broj artikla: 490060350000) prikazuje na koji način dozator radi. Tako ćete garantovati da će Vaši pacijenti obratiti pažnju na proizvod i koristiti ga pravilno.


Ako imate pitanja, mi smo na Vašem raspolaganju: 05-0456 po lokalnim cenama iz cele Austrije.

Razume se, možete dobiti naše proizvode i iz veb prodavnice.

Kliknite ovde za dozator XIBU senseMOISTCARE >>

Kliknite ovde za careMOUSSE >>