integral COMPACT NEW, novi računar za doziranje.

Besprekorni higijenski sudovi zahvaljujući tačnom doziranju.

Sve pod kontrolom: Novi računar za doziranje prilagođava hemijsko doziranje vremenu pranja, temperaturi pranja, mehanici i zameni vode.

integral sredstva za čišćenje se doziraju tačno do poslednjeg grama; inovativna tehnika daje mogućnost potpunog pražnjenja patrona.

integral sredstvo za pranje posuđa i sredstvo za sušenje do sjaja obezbedjuju optimalne rezultate pranja.

integral COMPACT sistem ispunjava sve zahteve modernog upravljanja higijene u kuhinji.

Pouzdano određivanje potrošnje: Računar za doziranje registruje detaljno proizvodne podatke i oni mogu da budu očitani od softvera HAGLEITNER communication light.

integral COMPACT sistem je idealno usklađena kombinacija visoko koncentrisanih kompaktnih sredstava za čišćenje, dozirne tehnike i inovativne elektronike.

Računar za doziranje obezbeđuje visoku tačnost doziranja. Ono neprekidno kontroliše 4 faktora koji su odgovorni za rezultat pranje posuđa – vreme pranja, temperaturu pranja, mehaniku i promenu vode. Ako neki od tih 4 faktora se promeni, računar za doziranje prilagođava doziranje hemikalija. Tako dobijate besprekorne higijenske sudove i velika dostignuću čišćenja.

Jako koncentrisana, čvrsta sredstva za pranje posuđa i tečna sredstva za sušenje do sjaja garantuju blistavo čist rezultat pranja posuđa. Pored toga, ekološki su prihvatljivi. Još jedna prednost: Mali rashodi za skladištenje. Pošto se sredstvo za čišćenje integral COMPACT meša sa vodom do gotovog za upotrebu rastvora jedva pre upotrebe, neophodno je manje mesta za skladištenje.

Sredstva za pranje posuđa se smeštaju u uređaj za doziranje integral COMPACT. Na taj način se po podu ne ostavljaju nikakve kante. To potpomaže bezbednosti na radnom mestu i ispunjava standarde HACCP. Integral patroni koji se postavljaju u dozatore, registruju se od računara za doziranje i tačno se doziraju. Rezultat: Čisti sudovi u svako vreme.

„Nemamo ništa za bacanje“: Inovativna tehnologija sistema integral COMPACT osigurava potpuno pražnjenje dopune i sprečava bilo kakav kontakt sa kemikalijama.

Najbrži put do Vašeg novog računara za doziranje: ✆ 05-0456 ili direktno kod Vašeg higijenskog konsultanta.

Razume se, možete dobiti naše čvrstа sredstva za čišćenje i tečne jake koncentrate i iz veb prodavnice.

Kliknite ovde za čvrstа sredstva za čišćenje, kao što je integral CLEAN >>

Kliknite ovde za tečnа sredstva za čišćenje, kao što je integral BRITE N >>