Dizajn na najvišem nivou

HAGLEITNER u luksuznom hotelu sa 4 zvezdica Resort PURADIES u Leogang-u

Foaje sa barom „FREIRAUM“

Visokokvalitetni dozatori od nerđajućeg čelika pružaju luksuz i udobnost u sanitarnom čvoru.

Arhitekti Franz (levo) i Christoph Piffer (desno) sa menadžerom hotela Michael Madreiter.

Philipp i Michael Madreiter

Luksuzni hotel sa 4 zvezdica Resort PURADIES u Leogang-u je svima u ustima. Nagrada od connoisseur circle kao Novajlija godine 2017. i nagrada iF Design Award 2017 i A' Design Award u kategoriji „Unutrašnja arhitektura“ obećava blagostanje na najvišem nivou.

 

Neverovatno, ali istina

2016. g. hotel PURADIES je izrastao samo za 7 ½ meseci iz starih Embachhof-a i Steinalmdorf-a. Tokom izgradnje bila je obnovljena cela infrastruktura: Kuhinja, restorani i hotelski deo TRAUMQUARTIER sa 42 nove sobe.

 

Saradnja između hotela PURADIES i arhitekturnog biroa BMP

Porodica Piffer (arhitekturni biro BMP) radi skoro 30 godina za porodicu Madreiter. Projekat PURADIES obeležava smenu generacija u obe porodice. G. Michael i g. Philipp Madreiter su realizovali projekat, zajedno s g. Christoph Piffer-om. Bila je razrađena zajednička koncepcija za mnogo godina, koja bi se realizovala u nekoliko etapa. Sledeća građevinska etapa je već u pripremi i treba da se realizuje tokom sledeće godine.

 

Finesa od HAGLEITNER-a

U javnim sanitarnim čvorovima hotel PURADIES su bili montirani dozatori od nerđajućeg čelika od HAGLEITNER-a. Oni fasciniraju dizajnom i svojim materijalom. Zeleni inoxAURA (pozadinsko osvetlenje siluete dozatora) se stara o neponovljivom raspoloženju u sanitarnom čvoru i odgovara direktivama CI-CD, koje su stvorene specijalno za PURADIES.

 

Bar koji ne može da se zaboravi

Foaje sa barom „FREIRAUM“ je umetnički rad, neponovljiv u Evropi, a možda i u celom svetu. Zona za sjedenje je oformljena efektno i nestandardno, tako što je u njoj uloženo 16.000 kocki od hrastovog drveta. Harmonično su kombinovani foaje, bar, umetnički predmeti i spiralno stepenište.

Dizajn i opremljenost hotela PURADIES ne samo oduševljavaju goste, nego su i fascinirali međunarodni specijalizirani žiri. Bar „FREIRAUM“ dobio je nagrade iF Design Award 2017. i A' Desing Award u kategoriji „Unutrašnja arhitektura“.

 

HAGLEITNER kao dokazan partner

„Sa zadovoljstvom koristim proizvode firme HAGLEITNER. Prvo jer su iz našeg regiona i drugo jer su dobrog kvaliteta i vanjskog izgleda.“ (Inž. Christoph Piffer)

Zašto preporučujete HAGLEITNER svojim klijentima?

„Kako što rekoh malopre, regionalna veza između nas je jaka. Kvalitet i dizajn su dobri, a opsluživanje funkcioniše odlično. Zato mogu mirno da preporučim HAGLEITNER svojim klijentima. Zato što ću na kraju imati još jednog zadovoljnog klijenta.“ (Inž. Christoph Piffer)

 

 

Kliknite ovde za referentni izveštaj >>

Ako imate pitanja, mi smo na Vašem raspolaganju: +43 (0)5 0456 20150 po lokalnim cenama iz cele Austrije.

Razume se, možete dobiti naše proizvode i iz Webshop .

 

Kliknite ovde za HAGLEITNER dozatori od nerđajućeg čelika >>

Kliknite ovde za inoxAURA, stilsko pozadinsko osvetlenje dozatora >>

 

Preuzmite doprinos kao PDF >>