Inovativna higijena

Želite higijenu koja će oduševiti Vas i Vaše klijente? 

U tom slučaju, kod nas ste na pravilnom mestu.

Kompanija Hagleitner dizajnira higijenu: Sredstva za čišćenje i sredstva za dezinfekciju, kozmetika - plus dozatori, dozirni uređaji za doziranje i aplikacije. Roba se proizvodi u Austriji u mestu Zell am See. Ovde kompanija Hagleitner ima svoju matičnu kompaniju; ovde se sprovode istraživanja, razvoj i proizvodnja. Prodajna predstavništva postoje i u dvanaest evropskih zemalja, pa  kompanija Hagleitner posluje na 27 lokacija.

Higijena za vašu kompaniju

Hoteli, gastronomije i ketering

Higijena je nešto za oko, za nos; higijena želi da se oseti i dodirne. Svaka prostorija je različit doživljaj. Tehnologija čini higijenu inteligentnom i ekonomičnom.

Zdravlje i nega

Higijena štiti. Treba da bude kompletna, jer je svaki lanac jak koliko i njegova najslabija karika. Radi se o bezbednosti pacijenata – bezbednosti najugroženijih.

Industrija, trgovini i zanatstvo

Higijena funkcioniše: Dezinfekcija je tu, papir je tu, ima sapuna, zaštita kože je tu, sobni miris je tu, sredstvo za čišćenje je tu. Higijena se oblikuje efikasno, biće dokumentovana.

Javna ustanova, obrazovanje i usluga

Higijena se proverava svuda. Proizvod radi pouzdano, veštačenja su potpisana i zapečaćena. Tehnički listovi su dostupni svuda, aplikacija će da ih dostavi u tren oka.

Planeri i arhitekte

Higijena ima mnogo lica: Može da svetluca u jarkim bojama, privlači poglede, predstavlja nešto, da se uklopi, prilagođava, povuče, radi u tajnosti.

Čistač zgrada

Higijena umrežena, podaci donose transparentnost. Službeni obilazak je planiran: To štedi resurse, daje na vremenu. Putevi se skraćuju. Digitalizacija stvara održivost.

Sertifikati
Zadovoljni klijenti i očuvanje na naše prirode su veoma važni za nas. Koliko to uspešno realizujemo, dokazuju mnogobrojna odličja i certifikati.

Otkrijte brend održivosti kompanije Hagleitner sada

Higijena i zdravlje su međusobno povezani i zato se fokusiramo na čoveka. Pritom je higijena životne sredine neizostavna - održiva i postojana za generacije.

230.000 zadovoljnih klijenata

Opremljeni sanitarni čvorovi

Naručivanje 24 sata dnevno

Predstavljena u 66 zemlje

Lista vijesti

Aktuelno

Naše lokacije

Sa 27 lokacija u 12 zemalja i sa preko 177 distributera u 66 druge zemlje, mi smo dobro predstavljeni po svetu. Želite da znate koja od naših lokacije je blizu Vas? Na karti izaberite Vašu zemlju, kliknite na iglicu i saznaćete tačnu adresu i sve važne podatke o kontaktu.

Radujemo se da ste ovde!

Service centers

Marker ZentraleHeadquarters
Marker Competence Service CenterCompetence and Service Center
Marker Service CenterService Center
Marker PartnerPartner

Kompanija

Hagleitner je porodična firma iz Zalcburga, koja od 1971. g. radi u oblasti inovativne higijene. Mi smo najmodernija kemijsko-tehnička proizvodna kompanija u Evropi i proizvodimo sve naše proizvode samo u sjedištu firme u Zell am See. Kod naših proizvoda i rešenja pridajemo veliko značenje atraktivnom i funkcionalnom dizajnu. U našem kratkom firminom videu ćete saznati što odlikuje Hagleitner od drugih firmi. Smjestite se udobno i upoznajte nas bolje!