Inovativna higijena.

Želite higijenu koja će oduševiti Vas i Vaše klijente? U tom slučaju, kod nas ste na pravilnom mestu.

Izdaje punjenja

i podatke

XIBU hybrid

Jednostavnost. Pametno. Uvek.

Kompanija Hagleitner dizajnira higijenu: Sredstva za čišćenje i sredstva za dezinfekciju, kozmetika - plus dozatori, dozirni uređaji za doziranje i aplikacije. Roba se proizvodi u Austriji u mestu Zell am See. Ovde kompanija Hagleitner ima svoju matičnu kompaniju; ovde se sprovode istraživanja, razvoj i proizvodnja. Prodajna predstavništva postoje i u dvanaest evropskih zemalja, pa  kompanija Hagleitner posluje na 27 lokacija.

Higijena za vašu kompaniju

Hoteli, gastronomije i ketering

Higijena je nešto za oko, za nos; higijena želi da se oseti i dodirne. Svaka prostorija je različit doživljaj. Tehnologija čini higijenu inteligentnom i ekonomičnom.

Zdravlje i nega

Higijena štiti. Treba da bude kompletna, jer je svaki lanac jak koliko i njegova najslabija karika. Radi se o bezbednosti pacijenata – bezbednosti najugroženijih.

Industrija, trgovini i zanatstvo

Higijena funkcioniše: Dezinfekcija je tu, papir je tu, ima sapuna, zaštita kože je tu, sobni miris je tu, sredstvo za čišćenje je tu. Higijena se oblikuje efikasno, biće dokumentovana.

Javna ustanova, obrazovanje i usluga

Higijena se proverava svuda. Proizvod radi pouzdano, veštačenja su potpisana i zapečaćena. Tehnički listovi su dostupni svuda, aplikacija će da ih dostavi u tren oka.

Planeri i arhitekte

Higijena ima mnogo lica: Može da svetluca u jarkim bojama, privlači poglede, predstavlja nešto, da se uklopi, prilagođava, povuče, radi u tajnosti.

Čistač zgrada

Higijena umrežena, podaci donose transparentnost. Službeni obilazak je planiran: To štedi resurse, daje na vremenu. Putevi se skraćuju. Digitalizacija stvara održivost.

230.000 zadovoljnih klijenata

Opremljeni sanitarni čvorovi

Naručivanje 24 sata dnevno

Predstavljena u 63 zemlje

Lista vijesti

Aktuelno.

Naše lokacije.

Sa 27 lokacija u 12 zemalja i sa preko 177 distributera u 63 druge zemlje, mi smo dobro predstavljeni po svetu. Želite da znate koja od naših lokacije je blizu Vas? Na karti izaberite Vašu zemlju, kliknite na iglicu i saznaćete tačnu adresu i sve važne podatke o kontaktu.

Radujemo se da ste ovde!

Sertifikati.
Zadovoljni klijenti i očuvanje na naše prirode su veoma važni za nas. Koliko to uspešno realizujemo, dokazuju mnogobrojna odličja i certifikati.

Service centers

Marker ZentraleHeadquarters
Marker Competence Service CenterCompetence and Service Center
Marker Service CenterService Center
Marker PartnerPartner

Kompanija.

HAGLEITNER je porodična firma iz Zalcburga, koja od 1971. g. radi u oblasti inovativne higijene. Mi smo najmodernija kemijsko-tehnička proizvodna kompanija u Evropi i proizvodimo sve naše proizvode samo u sjedištu firme u Zell am See. Kod naših proizvoda i rešenja pridajemo veliko značenje atraktivnom i funkcionalnom dizajnu. U našem kratkom firminom videu ćete saznati što odlikuje HAGLEITNER od drugih firmi. Smjestite se udobno i upoznajte nas bolje!