Radi se o nama ljudima

Brend održivosti
kompanije Hagleitner

Higijena ima veze sa zdravljem, radi se o nama ljudima: održivo i postojano generacijama; higijena životne sredine je stoga stvar koja se podrazumeva.

Sertifikati
Zadovoljni klijenti i očuvanje na naše prirode su veoma važni za nas. Koliko to uspešno realizujemo, dokazuju mnogobrojna odličja i certifikati.

Kompanija Hagleitner dizajnira održivu higijenu: Sirovine su ekološki sertifikovane, visoki koncentrati štede plastiku, sistem za dopunjavanje smanjuje emisije, plastika se reciklira, podaci dozatora čuvaju resurse. Proizvodnja je energetski efikasna na jednom mestu, u Zell am See. Održivost i inovacija idu zajedno, što rezultira u "Greenovative" higijenu.

PRODUCT

Održive sirovine: Ponuda obuhvata 79 ekološki sertifikovanih proizvoda, sa 125 aktuelno dodeljenih ekoloških sertifikata, uključujući EU Ecolabel, austrijsku eko-oznaku i FSC pečat odobrenja. Kompanija Hagleitner je zabranila mikroplastiku i druge sumnjive supstance u svim proizvodima za doziranje.

Proizvodi
Održive sirovine
80% manji
obim transporta i skladištenja

Visoki koncentrati: Kompanija Hagleitner koristi visoko koncentrisana sredstva za čišćenje više od 15 godina.
Ona se mešaju sa vodom direktno na licu mesta da bi se formirao gotov rastvor za primenu. Time se smanjuje obim transporta i skladištenja za do 80 procenata. Visoko koncentrisana patrona štedi do 95 kg plastike i do 50 kg emisije CO₂.

Dopune sistema: Četiri puta više prostora na rolnama toaletnog papira znači manji obim transporta, a samim tim i manje emisije CO₂. Patentirana vacuumBAG vreća se prazni do kraja i pri tome ne zauzima mnogo prostora – u kontejneru za smeće ima prostora za milion vacuumBAG vreća, što rezultira sa do 95 procenata manje smeća.

95% manje
đubreta
Ciklus
reciklaže

Recikliranje: Kompanija Hagleitner ne proizvodi samo plastične štapiće za svoje rolne toalet papira i rolne papirnih ubrusa, već i energyBOX izvor energije za svoje hybrid higijenske dozatore od reciklirane plastike. Kompanija Hagleitner prima nazad oboje i time ciklus recikliranja počinje iznova.

Energija: Punjiva baterija je dostupna kao izvor energije od 2020., koju ju je uvela kompanija Hagleitner - svetska premijera na tržištu profesionalne higijene. Pored mrežnog adaptera, alternativno postoji i energyBOX, koji spaja snagu baterije i koji je takođe napravljen od reciklirane plastike.

Prvo rešenje za baterije
za higijenske dozatore

Svi Greenovative proizvodi mogu se naći u Hagleitner veb prodavnici

SERVICE
Ciljana
ušteda resursa

HsM: Hagleitner dozatori šalju podatke o količini pražnjenja, nivou punjenja i servisnim zahtevima. Osoblje za čišćenje se stoga može ciljano koristiti samo kada je zaista potrebno i time se štede resursi.

Proaktivno održavanje: Kompanija Hagleitner održava uređaje proaktivno, što produžava njihov vek trajanja. Podaci dozatora osiguravaju da se ture mogu efikasno planirati i da se izbegnu putovanja bez tereta.

Proaktivno
održavanje
Digitalno i lično
izbor je na vama

Digitalno naknadno naručivanje: Hagleitner veb prodavnica pojednostavljuje naknadno naručivanje. Higijenski savetnici kompanije Hagleitner se tako mogu koncentrisati na najvažnije: na uslugu.

COMPANY

Sertifikacije: Sa sertifikacijom ISO 14001, kompanija Hagleitner se obavezala da će kontinuirano poboljšavati
svoj ekološki učinak (nabavka sirovina, razvoj, proizvodnja,svoj ekološki učinak (nabavka sirovina, razvoj, proizvodnja, skladištenje, transport, tretman na kraju životnog veka i konačno odlaganje). Sertifikacija ISO 45001 garantuje isto za bezbednost na radu, jer održivost ne znači samo zaštitu životne sredine i klime.

Green Building: Proizvodnja kompanije Hagleitner se odvija na jednom mestu – u Cel am Zeu. Nema potrebe da se nešto otprema od jednog proizvodnog pogona do drugog. U svom glavnom sedištu, kompanija Hagleitner se fokusira na energetsku
efikasnost – sa fotonaponskim sistemom, povratom otpadne toplote, rashladnim bunarom i digitalnim upravljanjem otpadom.

Sve na licu mesta
proizvodnja

Hajde da razgovaramo jedni sa drugima o održivosti

Održivost je oduvek bila deo Hagleitner korporativne kulture. Biće nam zadovoljstvo da vas obavestimo u ličnom razgovoru. Radujemo se vama.