HAGLEITNER senseMANAGEMENT Dobrodošli u svet digitalnog sanitarnog čvora

Zamislite da ste u svakom trenutku upoznati sa razinom stanja punjenja Vaših toaletnih dozatora. Pomoću HAGLEITNER senseMANAGEMENT (HsM) u realnom vremenu imate informaciju koja područja su upravo servisirana i gdje je potrebna nadopuna. Potrošnja se više ne procenjuje već se egzaktno izračunava. Dobrodošli u svet digitalnog toaleta!

Pogledajte video

Kako HAGLEITNER senseMANAGEMENT radi?

 

Naši XIBU dozatori opremljeni su radiofrekvencijskim sistemom koji bežično šalje podatke o svakoj pojedinačnoj upotrebi dozatora i stanje baterije u centralni informatički sistem. Generisani podaci toaleta prenose se u oblak podataka (cloud) iz kojeg su Vam dostupne sve relevantne informacije na Vašem sučeljenom uređaju (mobilni telefon, tablet, itd.) Vaše osoblje ima egzaktnu informaciju o tome gde je potreban servis.

više informacija

HAGLEITNER senseMANAGEMENT XIBU dozator šalje stanje punjenja u senseMANAGEMENT BASE.

senseMANAGEMENT BASE preuzima podatke dozatora. Podaci se sigurno pohranjuju u HAGLEITNER cloud.

Informacije su dostupne putem raznih uređaja i moguće ih je jednostavno pregledati.

Egzaktni podaci omogućuju proaktivno delovanje.

Egzaktni podaci omogućuju proaktivno delovanje.

Dozatori se nadopunjuju.

Prednosti

 

Informacija u realnom vremenu o radnom stanju dozatora

Intervali čišćenje i dopunjavanja prema učestalosti upotrebe: Reduciranje vremena za obilazak

Svrsishodna zauzetost osoblja za čišćenje samo u slučaju stvarne potrebe, t. j. smanjenje rashoda za personal

Osoblje se može posebno obučiti

Postupci za narudžbu koji se odnose na potrošače i planiranje logistike

Garantirano ispunjavanje budžeta, optimizacija procesnih troškova

Jeste li znali da...

U kojim oblastima primene mogu da profitiram sa HAGLEITNER senseMANAGEMENT?

Sportske hale i kongresne centre

Pauze su vreme za posetu toaletu. Ako se za vreme pauze na hiljade posetilaca sportske utakmice ili drugog događaja uputi ka toaletima, sadržaj dozatora u sanitarnom čvoru će brzo nestati. HAGLEITNER senseMANAGEMENT Vam pomaže da reagujete brzo i da ne gubite kontrolu čak i nad velikim brojem toaleta. Uvek ćete znati gde je neophodno održavanje dozatora. I istovremeno ćete saznati koliko Vas košta poseta toaletu jednog gosta. U buduće možete da kalkulišete tu sumu u cenu ulaznice.

Hoteli i gastronomije

Nikad više praznih dozatora: Vaša ekipa za čišćenje će moći jednim pogledom da ustanovi gde je neophodno opsluživanje dozatora i koliko doza za dopunjivanje je neophodno za jutarnji obilazak. Za vreme tekućeg rada moguće je, takođe, da se redovno proverava nivo punjenja dozatora za sanitarni čvor i da se reaguje pravovremeno. Rezultat je: perfektno održavanje dozatora za sanitarni čvor i zadovoljni klijenti i gosti.

Monitoring usklađenosti sa zahtevima zdravstvenih ustanova

Pomoću našeg HAGLEITNER senseMANAGEMENT-a znaćete koliko često osoblje koristi dozator za sredstvo za dezinfekciju ruku i koliko sredstva za dezinfekciju je uređaj potrošio. Ako kombinujete te podatke, dobićete veoma interesantnu informaciju. Na primer, znaćete koliko često Vaša ekipa dezinfikuje ruke pre posete pacijentima i da li je iskorišćena neophodna prethodno podešena količina sredstva za dezinfekciju ruku od tri mililitra. Razume se da ćete moći da dobijete iste podatke za pojedinu stanicu ili odeljenje – samo jednim pritiskom na dugme. Ako se uputstva za dezinfekciju ne izvršavaju dovoljno striktno, moći ćete da obratite pažnju na to kod sledeće obuke ekipe. To vodi do značajnog poboljšanja higijene za 20 i više procenata.

Industrija

Ne procenjujte, nego merite. Sa našim sistemom HAGLEITNER senseMANAGEMENT možete da vidite ključne brojke 24 časa na dan. Da li na mobilnom telefonu, na laptopu ili na tabletu - to odlučujete Vi. Su našim sistemom senseMANAGEMENT lako možete da primenite LEAN-Management. Tako planiranje čišćenja ili analiza rashoda postaju laki kao dečja igra.

reference


Ocena podataka od dozatora Kako biste znali šta se dešava u Vašem sanitarnom čvoru.

Početna stranica Stanje uređaja

Ovde imate pogled na sve Vaše izabrane uređaje. Proverite stanje uređaje i razaberite koliko od njih treba dopuniti ili opslužiti.

Početna stranica

Ovde imate pogled na sve Vaše izabrane uređaje. Proverite stanje uređaje i razaberite koliko od njih treba dopuniti ili opslužiti. Viđate, takođe, tačan broj i vrste dozatora sa odgovarajućom neophodnošću od dopunjavanja. Tako možete da radite ciljno.

Ocena statistike Kako biste znali šta se dešava u Vašem sanitarnom čvoru

Prosečna količina izdavanja

Kontrolišite Vašu potrošnju i planirajte unapred narudžbine prema prosečnoj količini izdavanja.

Vaše individualno rešenje Kako biste znali šta se dešava u Vašem sanitarnom čvoru.

HsM Individual

Ovde može da se nalazi interfejs koji je individualno prilagođen za Vas. Specijalna statistika, Vaš logo i drugo - kažite nam šta biste želeli da ima tamo.

Kompatibilni dozatori

Kontaktirajte našeg agenta za AGLEITNER senseMANAGEMENT

Mi ćemo Vam dati odgovarajuće rešenje – bez obzira da li je za novu gradnju ili za postojeću zgradu.

Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva opremićemo Vašu zgradu dozatorima koji rade sa sistemom HAGLEITNER senseMANAGEMENT i garantujemo Vam da ćete još danas imati sanitarni čvor 4.0 sutrašnjeg dana.

 

 

Već ste naš klijent?

Kontakt
crm@hagleitner.at
+43 5 0456
+43 5 0456 7777