Hotel Der Lärchenhof
Opremili smo slijedeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / kuhinje / veša / objekata

Optimalno doziranje deterdženta: 6 mašina za pranje veša se snabdijevaju svakodnevno sa točnom količinom deterdženta putem 2 havon CONTROL sistema za doziranje.

Lärchenhof je luksuzni hotel sa 5 zvjezdica na idiličnom terenu u Erpfendorf-u, samo 17 km od Kitzbühel-a. Od 1968. g. tradicionalna zgrada neprekidno je dograđivana i danas raspolaže sa 126 soba i može primiti do 350 gostiju. U hotelu ima gurmanskog restorana i velikog fitnes i velnes centra.

Mnogi od gostiju su redovni posjetioci hotela. Razlog tome, između ostalog, je njihova potreba za higijenom, koja je ovdje besprijekorna. Kao profesionalni partner u oblasti higijene, HAGLEITNER podržava cjelokupnu higijensku koncepciju hotela Lärchenhof.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Nena Brcina je čistačica u hotelu Lärchenhof već 22 godine i hvali se zajedničkim radom sa firmom HAGLEITNER:

„Nezavisno od toga kakvog problema ima: Javljamo se telefonom higijenskom konsultantu i sve je sređeno. Ako imam pitanja ili ne mogu da počistim neke mrlje, Christian je uvijek spreman da pomogne. Ili ako sam propustila nešto naručiti. S njima sve ide zaista super.“

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

Javni sanitarni čvorovi su opremljeni beskontaktnim dozatorima za sapun u pjeni, papirne ubruse, sredstvo za dezinfekciju i osvježivačima zraka iz proizvodne linije XIBU.

U kuhinji koristi se sredstvo za čišćenje RADIKALIN koje rastvara masnoće . Njime se odstranjuje masna prljavština iz kuhinjskih štednjaka. Kod mašinskog pranja posuđa se računa na sistem za doziranje tečnosti ecosol PROFESSIONAL. Uređaj optimalno prilagođava doziranje deterdženta za pranje čaša i posuđa mehanici, zamjeni vode i vrjemenu pranja. Rezultat je sjajno čisto posuđe i bespijrekoran sjaj.

Za pranje veša hotel Lärchenhof je izabrao sistem za doziranje deterdženta havon PROFESSIONAL . Čistačica Nena Brcina objašnjava razlog tome:

„Ranije smo prali praškom. Sistem za doziranje deterdženta je mnogo lakši za opsluživanje i točniji u doziranju. Mi peremo previše mnogo veša: stolnjake i salvete, kecelje i kape kuvara, frotirske peškire i bade-mantile, podne obloge mopa, praktično sve. Naše mašine za pranje veša rade svakodnevno od 6:30 časova izjutra do 16 časova popodne. Ja imam 16 sobarica i kada završe sa sobama, šest od njih rade u perionici i pomažu u pranju, peglanju i preklapanju. Kako bi mogle da izađu na kraj sa poslom, sve sa vešom treba da je u redu. Sistem za doziranje nam pomaže štedjeti vrijeme, jer djevojke ne trebaju dozirati same, a veš je idealno čist.“

Za čišćenje podova se koristi, uz drugo, hacoALCOHOL koji se brzo suši i ostavlja duboki sjaj bez ivica. Za čišćenje kupatila koriste se sredstvo za čišćenje kupatila i tuš kabina easySPRAY, sredstvo za čišćenje sanitarija biserno SJAJILO i sredstvo za čišćenje stakla glasEFFEKT . Univerzalno sredstvo za čišćenje sirćetno SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE također, koristi se i uživa veliko odobrenje.

„Sirćetno SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE je omiljeni preparat mojih sobarica. Njime one čiste cijelo kupatilo, osim ogledala i poda, razume se“, kaže čistačica Nena Brcina.

ŠTEDI VRIJEME
više vremena za najvažnije

SERVIS
dobar savjet i podrška

RAZNOVRSNOST PROIZVODA
asortiman pokriva neophodnosti

PREPORUKA PROIZVODA

SPREJ ZA FLEKE

Nezavisno od toga da li su mrlja od šminke po frotirskim peškirima, mrlje od karmina po salvetama ili mrlja od ulja po stolnjacima; sa sprejom za fleke havon FS masne prljavštine se odstranjuju bez napora.

više o tome

Higijenski konsultant Christian Pichler i čistačica Nena Brcina

havon CONTROL

detalj

Dozirni uređaj za sredstvo za pranje

havon PROFESSIONAL sistem

detalj

Prirodno pogodni deterdženti, točno dozirane, jednostavno korištenje

XIBU senseDISINFECT

Prodavaonica

Dozator za sredstvo za dezinfekciju ruku.