Lična higijena za visoke zahtjeve

Svježe ovlažen toalet papir

Vlažni toalet papir nije više nepoznat proizvod, jer 40 % od svih domaćinstava ga koriste. Sa XIBU senseMOISTCAREdozatorom za pjenu za vlaženje suhog toalet papira, možete da ponudite isti komfor i svojim pacijentima i zaposlenima.

Prednosti:

Proizvod koji se ne ispire

careMOUSSE je prilagođen ph kože i dermatološki je testiran na alergije i iritacije kože. Zbog toga nije problem, ako careMOUSSE ostane na ruci. Umirujući kožu sastojci, kao aloe vera stvaraju osjećaj za čistoću i komfor.

Higijensko

Mus za čišćenje se nanosi svjež na suhi toalet papir. Tako nema opasnosti da se papir zarazi mikroorganizmima, kao što se to može desiti sa vlažnim toalet papirom iz pakovanja.
Rastvor za čišćenje u dozatoru se ne može zaraziti mikroorganizmima, jer XIBU dozator ne usisava zrak pri izdavanju pjene. Ispusna dizna dozatora XIBU je izrađena od specijalne plastične mase koja ograničava rast bakterija.

Bez začepljenih toaleta

Prethodno ovlažene maramice se ne rastvaraju u vodi i mogu začepiti toalet. Sa našim proizvodima nećete imati takav problem, pošto se pjena nanosi na suhi toalet papir.

Ekonomski

Upotreba careMOUSSE garantuje vrlo štedljivo izdavanje. Prema prethodno podešenoj količini izdavanja, jedno punjenje careMOUSSE-a je dovoljno za do 500 izdavanja. Osoblje za čišćenje štedi vrijeme i napore kod odražavanja toaleta. Također, smanjena je ukupna potrošnja toalet papira.

Ekološki i održivi

Znate li da prethodno ovlažene maramice obično imaju primjese plastičnih čestica? Kada se te čestice isperu vodom u toalet, one ulaze u povratni krug prirode. U tom pogledu pjena za čišćenje careMOUSSE je bezopasna.


Dopuna careMOUSSE ubacuje se u dozator u vacuumBAG-u (u vakuum vrećici). Tako se obrazuje do 95% manje otpadaka, nego kod proizvoda drugih proizvođača. Pomoću specijalne tehnike za ispuštanje, sadržaj dozatora se troši do kraja.

Kako radi XIBU senseMOISTCARE?

Korisnik stavi toalet papir ispod dozatora i prethodno određena količina pjena za čišćenje careMOUSSE se izdaje beskontaktno.

Postavite poklopac na dozator.

XIBU MOISTCARE displej (broj artikla: 490060350000) prikazuje na koji način dozator radi. Tako ćete garantovati da će Vaši klijenti obratiti pažnju na proizvod i koristiti ga pravilno.
 

Ako imate pitanja, mi smo na Vašem raspolaganju: 05-0456 po lokalnim cijenama iz cele Austrije.

Razume se, možete dobiti naše proizvode i iz Webshop .

 

Kliknite ovdje za dozator XIBU senseMOISTCARE >>

Kliknite ovdje za careMOUSSE >>