Aplikacija HAGLEITNER scanME

Vaš digitalni higijenski savjetnik.

Brzo pri ruci.
Potreban Vam je sigurnosno-tehnički list ili informacije o proizvodu? Tada prosto skenirajte barkod odgovarajućeg proizvoda aplikacijom HAGLEITNER scanME i imati ćete na raspoloženju sve podatke.

Višejezični.
Podaci doziranja, pravilna primjena, područje primjene: Cijelu informaciju možete skinuti u aplikaciju HAGLEITNER scanME na Vama neophodnom jeziku ili da je podijelite po Vašem izboru i tako da garantirate pravilnu upotrebu proizvoda.

Prosto naručite.
Želite da brzo napravite dopunsku narudžbinu za neki proizvod? Prosto skenirajte barkod sa proizvoda ili u katalogu, unesite neophodnu količinu i pošaljite narudžbinu. Nemate barkod pod rukom? Onda aplikacija nudi efektivno traženje po punom tekstu.

Historija Vaših proizvoda.
Aplikacija HAGLEITNER scanME čuva Vaše proizvode i uvijek na početnom ekranu pokazuje njihovu historiju. To garantira super brz pristup.
Već ste naručili proizvode u našoj web prodavaonici? Onda, nakon registracije, respektivno prijave će se pokazati točno ti proizvodi.

Skladišne zalihe na jednom kliku rastojanja.
U historiju možete da unesete optimalne skladišne zalihe. Tako ćete uvijek znati koliko trebate imati na skladištu i nikada Vam neće faliti proizvodi.

Koristite katalog.
Ove godine po prvi put su barkodovi otisnuti u katalogu. Skenirajte ih i na ekranu ćete imati sva raspoloživa dokumenta i videa o proizvodu.

Upravo zato smo napravili aplikaciju HAGLEITNER scanME.

Želim Vam mnogo radosti sa slijedećim "pametnim" proizvodom od firme HAGLEITNER!