Uređaj za doziranje za komercijalne mašine za pranje posuđa.
integral COMPACT

integral COMPACT sistem je idealno usklađena kombinacija visoko koncentriranih kompaktnih sredstava za čišćenje, dozirne tehnike i inovativne elektronike za profesionalne mašine za pranje posuđa. Inteligentni dozatori u kombinaciji sa održivim sredstvima za čišćenje ispunjavaju sve zahtjeve modernog upravljanja higijene u kuhinji. Nova generacija dozirnih uređaja je izrađena modularno, koju je moguće dograditi tečnim sistemskim komponentama. Rezultat: sjajno čisto posuđe uz znatno smanjene troškove pranja.
Ovo su prednosti sistema:

  • ekonomski i štedljiv

  • izvanredni rezultati pranja

  • podržava proces samostalnog pranja mašine za pranje posuđa

  • nema ostataka u kanisterima

  • točno doziranje

  • prikladne veličine kanistera

  • jednostavno skladištenje

  • upotreba dugoročnih sirovinskih materijala po konceptu green efficiency

  • nema nepotrebnog transporta vode i time aktivna zaštita okoliša

Modularni sistem.

Možete koordinirati do četiri kompakt-uređaja i četiri uređaja za doziranje tečnim proizvodima, pomoću samo jedne upravljačke jedinice.

Tehnologija za samostalno učenje.

FUZZY LOGIC sistem kontinuirano optimizuje doziranje. Fluktuacije u snabdijevanju vodom, kod temperature I izdavanja kemikalija odmah se nadoknadi.

Perfektan servis.

Naši tehničari redovno održavaju Vaše mašine za pranje posuđa. Oni ustanovljavaju tvrdoću vode, analiziraju kuhinjske rashode i podešavaju uređaj za doziranje, tako da radi ekonomično i da čuva životni okoliš. To osigurava optimalni rezultat pranja posuđa.

Ekološki prihvatljivi sredstva za čišćenje

Kompaktno sredstvo za čišćenje ecosol CLEAN je certificirano sa EU-ekološkom oznakom. Visoke doze koncentrata sredstva za čišćenje smanjuju zahtjeve za skladištenje. Inovativna tehnologija osigurava potpuno pražnjenje dopune i sprečava bilo kakav kontakt sa kemikalijama.

KONTAKT

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
u potrošnji

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV
Certificirani sa EU-ekološkom oznakom

Dopunjavanja.Sa ecosol CLEAN-om Vam nudimo po prvi put snažno sredstvo za pranje posuđa koje je ujedno odlikovano EU-ekološkom oznakom i austrijskom ekološkom oznakom kao proizvod koji štiti životnu sredinu. Odustajanje od sastojaka koji su štetni po zdravlje i životnu sredinu je srž green efficiency-a. Zbog toga su svi ovdje navedeni deterdženti svjesno oslobođeni od NTA, EDTA i fosfata.