Kuća Dr.-Eugen-Bruning
Opremili smo slijedeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora / kuhinje / objekata

48 soba, kuhinja i javni toaleti su opremljeni XIBU senseDISINFECT dozatorima za sredstvo za dezinfekciju.

U zalcburgskom rajonu Lungau ima jedan dom za umirovljenike sa sasvim modernim izgledom. Kuća Dr.-Eugen-Bruning se upravlja od firme Salzburg Seniorenheime GbmH po modelu stambene komune. To znači da ovdje stari ljudi žive u malim grupama i dobivaju pomoć za svoje svakodnevne potrebe. U slobodno vrijeme se bave različitim djelatnostima u porodičnoj atmosferi. Taj projekat je izvor ljubavi i radost.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Inovativni socijalni dom ima potrebi i za inovativnim proizvodima i sistemima u oblasti higijene. HAGLEITNER je dokazao da to može.

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

Stambene zone, kuhinja i zona za osoblje su opremljene beskontaktnim dozatorima za sredstvo za dezinfekciju ruku XIBU senseDISINFECT . Oni značajno smanjuju opasnost od infekcija.

Prevencija infekcija se postiže, također, i higijenom i dezinfekcijom površina. Stanica za čišćenje i dezinfekciju easy2MIX se stara o dezinfekciji svih fuga, uglova i rubova. Namještenici u kući Dr.-Eugen-Burning-Haus su oduševljeni:

„Stanica za čišćenje i dezinfekciju easy2MIX je jednostavno san! Već ne možemo ni da pomislimo da se odreknemo tog sistema. Njime možemo čistiti velike površine, a također, i pedantno počistiti i dezinficirati svaki ugao “, kaže direktor porodičnog i socijalnog centra Franz Bäckenberger.
 

PROIZVODI
inovativni i kvalitetni

EKONOMIČNOST
velika dostignuća

SERVIS
dobar savjet i podrška

PREPORUKA PROIZVODA

STANICA ZA ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJU

Sa easy2MIX se mogu brzo i efektivno počistiti i dezinficirati površine. Neophodan koncentrat za čišćenje i dezinfekciju se miješa sa vodom u stanici za doziranje i prska se po površini koja treba počistiti. Nakon toga površina treba samo isplaknuti vodom.

više o tome

Higijenski konsultant Erwin Bayr i Franz Bäckenberger, direktor porodičnog i socijalnog centra

XIBU senseDISINFECT

Prodavaonica

Dozator za sredstvo za dezinfekciju ruku.

easy2MIX

Prodavaonica

Stanica za čišćenje i dezinfekciju

XIBU touchFOAM

Prodavaonica

Dozator za sapun u pjeni