Opći javni aerodrom okružna bolnica u Kufstein-u
Opremili smo slijedeća područja: HIGIJENA sanitarnog čvora

U okružnoj bolnici su bila montirana 120 dozatora za dezinfekcija daske WC školjke.

Moto javne okružne bolnice u Kufstein-u glasi „Zajedno – jedan za drugog – zdravi u Kufstein-u“. To je zajednički projekat 30 općina.

 

ZAŠTO HAGLEITNER?

Općinsko udruženje koje upravlja materijalnom bazom bolnice, stalno ulaže napore da osigura visok standard za pacijente i osoblje. To se odnosi kako na snabdijevanje medicinskim prinadležnostima, tako i na oblasti kvaliteta, higijene i ekologije. Od 2000. g. HAGLEITNER je dostavljač okružne bolnice Kufstein.

 

PUDRUČJA I PROIZVODI

Najomiljeniji proizvod u okružnoj bolnici je XIBU touchSEATCLEANER za dezinfekciju daska WC školjke, kako nam je ispričala g-đa Sabine Schwaiger, stručnjak za higijenu:

„Za zadovoljenje higijenskih zahtjeva mnogo ljudi je važno da je daska WC školjke dezinficirana. Dozator se veoma dobro prihvata, kako od osoblja bolnice, tako i od pacijenata. Dozator se koristi veoma često od žena koje su se skoro porodile i od pacijenata koji dolaze za pripremu za ispitivanje crijeva. Također i pacijenti koji trebaju da koriste zajednički toalet zajedno sa drugim pacijentima, cijene mogućnost za vlastitu dezinfekciju.“

 

MONTAŽA
brza i čista

SERVIS
dobar savjet i podrška

LAKOĆA KORIŠĆENJA
dozatori i materijali

PREPORUKA PROIZVODA

DEZINFEKCIJA DASKE WC ŠKOLJKE

XIBU SEATCLEANER izdaje dezinficirajuću pjenu s kojom se daska WC školjke čisti i dezinficira prije korištenja.

Opsluživanje je lako: ispod dozatora se zadrži toalet papir i pjena, koju dozator izdaje, se nanosi na dasku WC školjke. To daje korisniku sigurnost i istovremeno se stara o tome da se daska WC školjke osjeća suhom prilikom sjedanja.

više o tome

XIBU touchSEATCLEANER bL

detalj

Dozator za dezinfekciju daske WC školjke

wcDISINFECT

Prodavaonica

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju

Čist toalet

Prodavaonica

Izbacivanje u toalet