Nagrada Star Award 2017. časopisa Top hotel

Uvjereni u naše inovacije.

Dodjela nagrade Top hotel Star 2017

XIBU senseMOISTCARE fascinira inovacijama.

Tehnika za vlaženje dozatora XIBU senseMOISTCARE jedinstvena je u svjetu.

XIBU senseMOISTCARE sa njegovim dopunjavanjem careMOUSSE je inovativan, ekološki i održiv.

Porodična firma HAGLEITNER, rukovođena od svog vlasnika, postavila je sebi za cilj da uvjeri sve inovacijama i opsluživanjem koje nudi. Nagrada kojom je odlikovan senzor XIBU senseMOISTCARE dokazuje da firma zaista traži inovacije u higijenskim rješenjima.

Za dozator za vlaženje suhog toalet papira, HAGLEITNER je dobio bronzano odlikovanje Star Award 2017. časopisa Top hotel (kategorija Inovacije). Više od 30 godini časopis Top hotel je jedan od najvažnijih i renomiranih časopisa za hotelsku industriju i gastronomiju što čini to odličje još cjenjenijim. Nagrada je bilo uručena 19. marta 2017. g. Michael Thölken (HAGLEITNER NWO). Pri tome se HAGLEITNER takmičio sa više od 100 dobavljača hotelskih prinadležnosti. Inovativna firma za profesionalnu higijenu je po četvrti put među osvajačima nagrade, nakon 2013., 2014. i 2016. godine. Ovdje Vam još jednom predstavljamo proizvod-pobjednika:

XIBU senseMOISTCARE

XIBU senseMOISTCARE dozator za vlaženje konvencionalnog toalet papira. U tom cilju se ispod dozatora zadrži suhi toalet papir i dozaror izdaje beskontaktno careMOUSSE. Upotreba careMOUSSE garantira vrlo štedljivo izdavanje. Prijatna pjena vlaženje toalet papira je prilagođena ph-vrednosti kože i dermatološki je testirana. Umirujući kožu sastojci, kao aloe vera stvaraju osjećaj za čistoću i komfor. Sa XIBU senseMOISTCARE začepljenja toaleta običnim prethodno ovlaženim papirom i razbacana pakovanja su ostali u prošlosti.

Kliknite ovdje za XIBU senseMOISTCARE >>

 

Ako imate pitanja, mi smo na Vašem raspolaganju: 05-0456 po lokalnim cijenama iz cele Austrije.

Razume se, možete dobiti naše proizvode i iz Webshop .