Higijena sanitarnog čvora za najmanje

Zašto su dozatori za sanitarni čvor HAGLEITNER-a optimalni za upotrebu u dječjim vrtićima.

Dijete sa senzorskim dozatorom za sapun XIBU senseFOAM

Dijete s beskontaktnim dozatorom za papirne ubruse XIBU senseTOWEL

Roditelji znaju: Kada dijete krene po prvi put u dječje jaslice ili dječji vrtić, započinju i dječje bolesti. Često se cijela porodica zaražava infekcioznim bolestima i svi kašlju, kišu i pate. Točno zbog toga Higijena sanitarnog čvora je važna tema kod najmanjih koja zahtjeva vlastiti nou hau.

Beskontaktno opsluživanje
Sistema XIBU za sanitarni čvor HAGLEITNER-a je idealno prilagođena za potrebe najmanjih: Beskontaktno opsluživanje je toliko lako da je pogodno i za malu djecu. Dijete prosto treba da zadrži svoju ruku ispod dozatora i u nju se spušta dozirana količina sapuna u pjeni ili papirni ubrus. Sa senseTAP-om, beskontaktnim armaturama HAGLEITNER-a, higijena ruku postaje kao dječja igra.

Pametne funkcije
Kako se, ipak, pranje ruku ne bi pretvorilo u igru i po podu ležali metri papirnih traka, dozatori XIBU za sanitarni čvor su opremljeni vlastitim zaštitnim mehanizmima. Količina papira koja se izdaje kod svakog korištenja, može se podesiti. Da li da se izdaje po jedan list ili po nekoliko, zavisi potpuno od finansijske kalkulacije i od potreba odgovarajuće ustanove.

Na isti način se ponašaju i dozatori za sapun u pjeni HAGLEITNER-a. Vaši klijenti neće naći prosipanu pjenu u sanitarnom čvoru, jer nakon izdavanja jedne doze, dozator blokira za kratko vrijeme. Količina izdate pjene se, također, može podesiti. Zahvaljujući isključivo dugotrajnim i ekonomično konstruisanim dopunjavanjima, kao i izabranoj visini montiranja, HAGLEITNER će sa sigurnošću biti primijećen u sanitarnom čvoru. Kombinacija od dugogodišnjeg nou hau i atraktivnog dizajna je dobitnički pogodak. Jer ima nešto što dozatori HAGLEITNER ne izdaju: dječje bolesti

Kvaliteta iz Austrije
Svi proizvodi HAGLEITNER-a se proizvode na osnovnoj lokaciji u Zell am See. Od papira preko kemikalija za čišćenje do samih dozatori. Specijalno za planere i arhitekte nude se slijedeće usluge:

 

  • kontrola projekta i savjetovanje
  • građevinski nadzor: od početka do završetka
  • ponude za onlajn preuzimanje
  • mnogobrojne uzorke

Ako imate pitanja, mi smo na Vašem raspolaganju: 05-0456 po lokalnim cijenama iz cele Austrije.