Hans Georg Hagleitner je Preduzetnik godine®

Hans Georg Hagleitner bio je odlikovan 6.10.2016. zvanjem „Preduzetnik godine®” u kategoriji Robe široke potrošnje

Hans Georg Hagleitner, izvršni direktor Zalcburgške porodične firme HAGLEITNER, bio je odlikovan 6.10. u okviru praznične gala-večeri u Bečkom Hofburgu zvanjem „Preduzetnik godine®” u kategoriji Robe široke potrošnje. Te večeri oko 350 učesnika iz oblasti ekonomije, politike, kulture i javnog života je praznovalo uspjehe austrijskih preduzetnika. Moderator praznika je bila Ingrid Thurnher. Nagradu je primio Roland Dick (šef marketinga).


U motivaciji žirija je bio istaknut brz i zdrav rast HAGLEITNER-a.Od svog osnivanja 1971. g. firma se razvija sa stalnim akcentom na inovativnim higijenskim proizvodima, da bi dostigla do najmodernije u Evropi kemijsko-tehničke proizvodnje u higijenskom sektoru. Preko 900 zaposlenih u firmi je prošle poslovne godine postiglo povećanje prodaje za 10,5 % do 112,1 miliona eura. Firma se stremi da do 2025. godine duplira promet do 200 miliona eura. Sa 24 lokacija u 12 zemalja i sa izvoznim partnerima u 63 druge zemlje, mi smo dobro pripremljeni za budućnost.

 

Nagrada „Preduzetnik godine®“ se dodjeljuje već jedanaest godina i namijenjena je popularizaciji uspješnih austrijskih firmi. Time ona doprinosi učvršćenju austrijskog biznisa i stimuliše mlade ljude da se uključe u njega. Uzorna Zalcburška firma Hagleitner je tipičan primjer za to, kako motivacija, ambicija i inovacije mogu dovesti do uspjeha.

 

Ako imate pitanja, mi smo na Vašem raspolaganju: 05-0456 po lokalnim cijenama iz cele Austrije.