Inovativna higijena.

Želite higijenu koja će oduševiti Vas i Vaše klijente? U tom slučaju, kod nas ste na pravilnom mestu.

Kompanija Hagleitner dizajnira higijenu: Sredstva za čišćenje i sredstva za dezinfekciju, kozmetika - plus dozatori, dozirni uređaji za doziranje i aplikacije. Roba se proizvodi u Austriji u mestu Zell am See. Ovde kompanija Hagleitner ima svoju matičnu kompaniju; ovde se sprovode istraživanja, razvoj i proizvodnja. Prodajna predstavništva postoje i u dvanaest evropskih zemalja, pa  kompanija Hagleitner posluje na 27 lokacija.

Naši proizvodi za Vašu branšu.

Hotelska industrija i gastronomija

Naša laka za korištenje rješenja za turističke objekte se staraju o optimalnoj higijeni i zadovoljnim gostima.

Zdravstvena zaštita i njega bolesnika

Često nije dovoljno da je samo "čisto": Nudimo Vam usklađjene sa Vašim potrebama sisteme za dezinfekciju i čišćenje u područjima u zdravstvu.

Industrija i javne ustanove

Pokazati ćemo Vam kako da se lako i ekonomsko starate o optimalnoj higijeni i čistoći u Vašoj proizvodnji.

Planeri i arhitekti

Za projekte u fazi na planiranja i izgradnje nudimo specijalne usluge i proizvode.

230.000 zadovoljnih klijenata

opremljeni sanitarni čvorovi

Naručivanje 24 sata dnevno

Predstavljena u 63 zemlje

News List

Aktualno.

Naše lokacije.

Sa 27 lokacija u 12 zemalja i sa preko 177 distributera u 63 druge zemlje, mi smo dobro predstavljeni po svijetu. Želite da znate koja od naših lokacije je blizu Vas? Na karti izaberite Vašu zemlju, kliknite na iglicu i saznati ćete točnu adresu i sve važne podatke o kontaktu.

Radujemo se da ste ovdje!

Certifikati
Zadovoljni klijenti i očuvanje na naše prirode su veoma važni za nas. Koliko to uspješno realiziramo, dokazuju mnogobrojna odličja i certifikati.

Service centers

Marker ZentraleHeadquarters
Marker Competence Service CenterCompetence and Service Center
Marker Service CenterService Center
Marker PartnerPartner

Društvo.

HAGLEITNER je porodična firma iz Zalcburga, koja od 1971. g. radi u oblasti inovativne higijene. Mi smo najmodernija kemijsko-tehnička proizvodna kompanija u Evropi i proizvodimo sve naše proizvode samo u sjedištu firme u Zell am See. Kod naših proizvoda i rješenja pridajemo veliko značenje atraktivnom i funkcionalnom dizajnu. U našem kratkom firminom videu ćete saznati što odlikuje HAGLEITNER od drugih firmi. Smjestite se udobno i upoznajte nas bolje!