HAGLEITNER senseMANAGEMENT Dobrodošli u svijet digitalnog sanitarnog čvora

Zamislite da ste u svakom trenutku upoznati sa razinom stanja punjenja Vaših toaletnih dozatora. Pomoću HAGLEITNER senseMANAGEMENT (HsM) u realnom vremenu imate informaciju koja područja su upravo servisirana i gdje je potrebna nadopuna. Potrošnja se više ne procjenjuje već se egzaktno izračunava. Dobrodošli u svijet digitalnog sanitarnog čvora!

Pogledajte video

Kako HAGLEITNER senseMANAGEMENT radi?

 

Naši XIBU dozatori opremljeni su radio frekvencijskim sistemom koji bežično šalje podatke o svakoj pojedinačnoj upotrebi dozatora i stanje baterije u centralni informatički sistem. Generirani podaci toaleta prenose se u oblak podataka (cloud) iz kojeg su Vam dostupne sve relevantne informacije na Vašem sučeljenom uređaju (mobilni telefon, tablet, itd.) Vaše osoblje ima egzaktnu informaciju o tome gdje je potreban servis.

više informacija

HAGLEITNER senseMANAGEMENT XIBU dozator šalje stanje punjenja u senseMANAGEMENT BASE.

senseMANAGEMENT BASE preuzima podatke dozatora. Podaci se sigurno pohranjuju u HAGLEITNER cloud.

Informacije su dostupne putem raznih uređaja i moguće ih je jednostavno pregledati.

Egzaktni podaci omogućuju proaktivno djelovanje.

Egzaktni podaci omogućuju proaktivno djelovanje.

Dozatori se nadopunjuju.

Prednosti

 

Informacija u realnom vremenu o radnom stanju dozatora

Intervali čišćenje i dopunjavanja prema učestalosti upotrebe: Reduciranje vremena za obilazak

Svrsishodna zauzetost osoblja za čišćenje samo u slučaju stvarne potrebe, t.j. smanjenje rashoda za osoblje

Osoblje se može posebno obučiti

Postupci za narudžbu koji se odnose na potrošače i planiranje logistike

Garantirano ispunjavanje budžeta, optimizacija procesnih troškova

Jeste li znali da...

U kojim oblastima primjene mogu da profitiram sa HAGLEITNER senseMANAGEMENT?

Sportske hale i kongresne centre

Pauze su vrijeme za posjetu toaletu. Ako se za vrijeme pauze na hiljade posjetilaca sportske utakmice ili drugog događaja uputi ka toaletima, sadržaj dozatora u sanitarnom čvoru će brzo nestati. HAGLEITNER senseMANAGEMENT Vam pomaže da reagirate brzo i da ne gubite kontrolu čak i nad velikim brojem toaleta. Uvijek ćete znati gdje je neophodno održavanje dozatora. I istovremeno ćete saznati koliko Vas košta posjeta toaletu jednog gosta. U buduće možete ukalkulirati tu sumu u cijenu ulaznice.

Hotelska industrija i gastronomija

Nikad više praznih dozatora: Vaša ekipa za čišćenje će moći jednim pogledom ustanoviti gdje je neophodno opsluživanje dozatora i koliko doza za dopunjivanje je neophodno za jutarnji obilazak. Za vrijeme tekućeg rada moguće je, također, redovno provjeravati nivo punjenja dozatora za sanitarni čvor i reagirati pravovrjemeno. Rezultat je: perfektno održavanje dozatora za sanitarni čvor i zadovoljni klijenti i gosti.

Monitoring usklađenosti sa zahtjevima zdravstvenih ustanova

Pomoću našeg HAGLEITNER senseMANAGEMENT-a znati ćete koliko često osoblje koristi dozator za sredstvo za dezinfekciju ruku i koliko sredstva za dezinfekciju je uređaj potrošio. Ako kombinirate te podatke, dobit ćete veoma interesantnu informaciju. Na primjer, znati ćete koliko često Vaša ekipa dezinficira ruke prije posjete pacijentima i da li je iskorištena neophodna prethodno podešena količina sredstva za dezinfekciju ruku od tri mililitra. Razumje se da ćete moći dobiti iste podatke za pojedinu stanicu ili odjeljenje – samo jednim pritiskom na dugme. Ako se upute za dezinfekciju ne izvršavaju dovoljno striktno, moći ćete da obratite pažnju na to kod slijedeće obuke ekipe. To vodi do značajnog poboljšanja higijene za 20 i više procenata.

Industrija

Ne procjenjujte, nego mjerite. Sa našim sistemom HAGLEITNER senseMANAGEMENT možete vidjeti ključne brojke 24 časa na dan. Da li na mobilnom telefonu, na laptopu ili na tabletu - to odlučujete Vi. Su našim sistemom senseMANAGEMENT lako možete da primijenite LEAN-Management. Tako planiranje čišćenja ili analiza rashoda postaju laki kao dječja igra.

reference


Ocjena podataka od dozatora Kako biste znali što se događa u Vašem sanitarnom čvoru.

Početna stranica Stanje uređaja

Ovdje imate pogled na sve Vaše izabrane uređaje. Provjerite stanje uređaje i razaberite koliko od njih treba dopuniti ili opslužiti.

Početna stranica

Ovdje imate pogled na sve Vaše izabrane uređaje. Provjerite stanje uređaje i razaberite koliko od njih treba dopuniti ili opslužiti. Viđate, također, točan broj i vrste dozatora sa odgovarajućom neophodnošću od dopunjavanja. Tako možete raditi ciljno.

Ocjena statistike Kako biste znali što se događa u Vašem sanitarnom čvoru

Prosječna količina izdavanja

Kontrolirajte Vašu potrošnju i planirajte unapred narudžbine prema prosječnoj količini izdavanja.

Vaše individualno rješenje Kako biste znali što se događa u Vašem sanitarnom čvoru.

HsM Individual

Ovdje može da se nalazi interfejs koji je individualno prilagođen za Vas. Specijalna statistika, Vaš logo i drugo - kažite nam što biste željeli da ima tamo.

Kompatibilni dozatori

Kontaktirajte našeg agenta za AGLEITNER senseMANAGEMENT

Mi ćemo Vam dati odgovarajuće rješenje – bez obzira da li je za novu gradnju ili za postojeću zgradu.

Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva opremiti ćemo Vašu zgradu dozatorima koji rade sa sistemom HAGLEITNER senseMANAGEMENT i garantiramo Vam da ćete još danas imati sanitarni čvor 4.0 sutrašnjeg dana.

 

 

Već ste naš klijent?

Kontakt
crm@hagleitner.at
+43 5 0456
+43 5 0456 7777