Bosnien HR

JEDAN ZA SVE: Zaštita i higijena ruku

2016-31-05

Kod povećane učestalosti uporabe aktivira se super brzo izdavanje.Zavisno od stupnja prljavštine na raspolaganju stoje odgovarajući sapuni.Izdavanje funkcionira bez dodira.Novi XIBU XL senseFLUID je robustan i vodootporan.Jedan za sve: Raspolažete sa jednim sveobuhvatnim rješenjem za zaštitu kože u tvrtkama.Pregledan sustav boja pomaže kod postavljanja pravilne dopune.
HAGLEITNER predstavlja novi dozator za zaštitu i higijenu ruku

Specijalist za higijenu HAGLEITNER je razvio dozator za zaštitu i higijenu ruku, koji također ispunjava i industrijske zahtjeve - XIBU XL senseFLUID. Opcionalno se puni s proizvodima za zaštitu ruku, pranje ruku, dezinfekciju ili njegu kože. Dozatori s dopunama mogu se pričvrstiti u jednom redu. Jednim pokretom ruke na ovaj način sve stoji na raspolaganju.


Jens Hünerjäger, menadžer za proizvode i nadležna osoba za sigurnost u tvrtki HAGLEITNER: „Kod novog dozatora najvažnije nam je bilo podržati tvrtke u pridržavanju pravila za OZO (osobna zaštitna oprema). Zbog toga smo veliku pozornost skrenuli na dopune. Rezultat je jedan sveobuhvatan asortiman, koji je istovremeno može koristiti za svaku vrstu prljavštine. Za pranje kože razvijena su na primjer tri abrazivna sapuna i jedan sapun za ruke.“

 

Otporno, brzo i ekonomično

Novi dozator za industriju & obrt blista i sa svojim tehničkim podacima. Kod povećane učestalosti uporabe automatski se povećava brzina izdavanja. I dopune mogu držati korak s ovom brzinom: Zavisno od postavke moguće je do 1.000 izdavanja. Kod pražnjenja ugrađeni rezervni spremnik premošćuje vrijeme sve do postavljanja nove dopune. Nakon rada dozator se može jednostavno očistiti s visokotlačnim čistačem.

 

Plan zaštite kože

Kako bi odredili potrebu za zaštitu proizvoda, HAGLEITNER izrađuje za svako poduzeće plan za zaštitu kože po mjeri. U njemu je definirano, koji proizvodi se koriste i kako se isti trebaju primijeniti. Suradnice i suradnici na ovaj način vide na koji način najbolje mogu zaštititi svoje ruke. Uporaba zaštite i higijene za kožu predstavlja prevenciju za profesionalna oboljenja kože i pomaže u štednji troškova.

 

Ekološko i dugotrajno

Proizvodi za higijenu ruku se koriste u tankim vacuumBAG-ovima u dozatorima. Na ovaj način nastaje do 95% manje otpada nego kod proizvoda ostalih proizvođača. Specijalnom tehnikom uzimanja, sadržaj se potroši do zadnjeg ostatka.

 

HAGLEITNER senseMANAGEMENT

XIBU XL senseFLUID može se opremiti s HAGLEITNER senseMANAGEMENT. Pri tome se radi o digitalnom sustavu, preko kojeg se mogu pozvati svi podaci dozatora putem računara, pametnog telefona ili tableta. Ovako se jednim klikom može utvrditi kada je potrebna nova dopuna ili baterija. Menadžment skladišta i održavanje se optimiziraju.