Nederland

Wereldpremière

2018-08-01

De careMOUSSE wordt contactloos op het toiletpapier afgegeven.Wasruimte met schuimdispenser voor vochtig toiletpapier – in een donker decor.De XIBU senseMOISTCARE naast de toiletpapierdispenser XIBU TISSUEPAPER white.De dispenser is in verschillende decors beschikbaar en past zich aan iedere wasruimte aan.De XIBU senseMOISTCARE met de passende navulling careMOUSSE.Eenvoudige toepassing – maximale hygiëne.
Schuimdispenser voor vochtig toiletpapier

Het in hygiëne gespecialiseerde bedrijf HAGLEITNER heeft een moderne schuimdispenser voor de bevochtiging van toiletpapier ontwikkeld – de XIBU senseMOISTCARE. In tegenstelling tot reeds vooraf bevochtigd toiletpapier kan de gebruiker droog toiletpapier onder de dispenser houden en wordt de vooraf ingestelde hoeveelheid careMOUSSE reinigingsschuim contactloos afgegeven.

 

Volledig nieuwe bevochtigingstechniek

Directeur Hans Georg Hagleitner licht toe: „Het gebruik van schuim voor de bevochtiging van toiletpapier is een win-winsituatie voor exploitanten van wasruimtes en voor klanten: enerzijds wordt daardoor een spaarzaam gebruik gegarandeerd, anderzijds weten wij van talrijke producttests met geselecteerde partners dat de careMOUSSE door klanten als zeer aangenaam ondervonden wordt.“


De careMOUSSE is aan de pH-waarde van de huid aangepast en dermatologisch op allergieën en irritaties getest. Huidstabiliserende ingrediënten zoals aloë vera zorgen voor een gevoel van reinheid en comfort. Van het succes van het product is men bij HAGLEITNER overtuigd, want vochtig toiletpapier wordt ondertussen in 40% van alle huishoudens gebruikt. Dit comfort kunnen exploitanten van wasruimtes nu ook hun klanten bieden en zich op een positieve manier van de concurrentie onderscheiden.


De ontwikkelingsafdeling van HAGLEITNER heeft met dit product voor een kleine stunt gezorgd. Want terwijl traditioneel vooraf bevochtigd toiletpapier het toilet verstopt, met kiemen voor besmetting en ook voor wanorde in de wasruimtes zorgt, worden met deze techniek verstoppingen volledig vermeden. Met meer dan 500 keren gebruik per navulling spaart het reinigingspersoneel tijd en kosten bij de instandhouding van de toiletten. Ook het totale verbruik van toiletpapier wordt verlaagd.

 

Ecologisch en duurzaam

De careMOUSSE navulling wordt in de vacuumBAG in de dispenser geplaatst. Daarbij gaat het om een slechts enkele micrometer dunne verpakking die leeg slechts 21 gram weegt. Door een speciale afnametechniek wordt de careMOUSSE compleet verbruikt. Navulsystemen van andere fabrikanten bevatten daarentegen resthoeveelheden van 13% en meer. In totaal wordt met de vacuumBAG tot maar liefst 95% minder afval veroorzaakt. De zuivere kunststof kan in de daarvoor bestemde afvalcontainer weggegooid worden.