Italien DE

Mašina za pranje suđa hagomat

Efikasnost od nerđajućeg čelika

Zahtevi prema modernim industrijskim mašinama za suđe su velika. HAGLEITNER je razvio šest različitih mašina za pranje suđa, koje pokrivaju mnogobrojne mogućnosti korištenja. Prema potrebi nudimo Vam mašine za pranje šerpi, kao potpultno rešenje mašinu za čaše i suđe, kao i tri različite hauberice. Sve one rade izuzetno tiho i štede energiju zbog strukture duplog zida od nehrđajućeg čelika.

Najmodernija tehnika pumpe sa povećanjem pritiska sa konstantnom snagom ispiranja obezbeđuje visoku tačnost doziranja i optimalne rezultate pranja. Za jednostavno čišćenje i dugovečnost, ručke za pranje i ispiranje naših industrijskih mašina za pranje suđa, izrađene su od nehrđajućeg čelika.

 

>> Više informacija možete pronaći u folderu

Savršen rezultat pranja sa:

integral 4PLUS:

Inteligentna tehnika doziranja meri sredstvo za čišćenje i sjaj sa visokom preciznošću- primenjivo za komercijalne mašine za pranje posuđa. integral 4PLUS kontroliše sopstvena aplikacija. Pomaže bezbrižnim rezultatima čišćenja. Ovde su pogodne sve mašine iz serije hagomat. Jednostavno ubaciti odgovarajući multiFILL punjenje u dozirnu jedinicu- i integral 4PLUS će učiniti ostalo. Zajedno sa ecosol POWER: naziv se odnosi na visoko koncentrovani tečni deterdžent za pranje posuđa. Kao i sjaj koji takođe dolaze u praktičnim punjenjima multiFILL. I oni su produktivni: za mnogo faza pranja.


hagomat waterSOFT:

Zavisi od kvaliteta vode za ispiranje. hagomat waterSOFT pomaže da se to obezbedi- sa delimičnom i potpunom desalinizacijom. Nažalost, savršen rezultat pranja ne može se postići u većini područja sirovom vodom. Zbog toga se voda obrađuje- na različite načine. Koja vrsta je idealna za Vas? Naš savetnik će Vas rado informisati. A mi Vam garantujemo: perfektan rezultat, blistavo sjajno posuđe- i jednostavno korištenje.

Mašina za pranje suđa hagomat

Mašina za pranje suđa hagomat