Planeri i arhitekti.
Opsežna podrška projekta.

Mi ćemo Vas podržati i konsultirati za Vaš projekat. Sa zadovoljstvom ćemo Vam dostaviti mnogobroјne uzorke i ponude za onlajn preuzimanje. Izaberite iz našeg bogatog asortimana od opreme za sanitarni čvor. Mi ćemo Vam ponuditi sve što Vam je neophodno - od finih dozatora od poliranog nerđajućeg čelika do dozatora, koji se prilagođavaju u svakom sanitarnom čvoru sa sedam različitih dekoracija. 

Pored mnogo inteligencije, iskustva, neophodnih alata i kreativnosti, kompleksne građevinske planove zahtevaju naravno i proizvode koji su pogodni za odgovarajuću narudžbu. Hagleitner nudi ne samo širok izbor proizvoda, već i ubedljiv kvalitet sa jedne strane, samih proizvoda i sa druge, usluga koja stoji iza njih. Naš odličan tim je spreman za Vas i će Vas rado i kompetentno podržati.

Želite da vidite koje proizvode nudi Hagleitner i ih ima na raspolaganju (skoro) ceo dan? Onda preuzmite ovde trenutni katalog Planer i arhitekti. Sa slikama, dimenzijama, brojevima artikala, varijantama dekora, barkodovima i još mnogo toga

Sveobuhvatni servis.
Stručni saveti.

Sa zadovoljstvom ćemo Vas konsultovati. U bilo koje vreme. Dogovorite razgovor za konsultaciјu sa Vašim Key-Account menadžerom ili datum za predstavljаnje uzoraka direktno na građevinskom objektu – to je naša usluga za Vas i Vaš projekat. Radujemo se Vašem interesovanju.

Interesovanje

Preuzeti podaci
2-D- i 3-D podaci.

Neophodni su Vam tačni podaci o našim dozatorima? Jednostavno kliknite na "Do preuzimanja" i moći ćete da preuzmete sve što Vam je neophodno.


Do preuzimanja

Naše preporuke za vrhunski proizvodi za Vas:

Napredan dozator za sanitarni čvor.

Beskontaktni dozatori.

XIBU dozator za sanitarni čvor se nudi u dve varijante: beskontaktan i sa ručnim upravljanjem. Osim toga, obe varijante se nude s različitim dekorima i prilagođavaju se svakom sanitarnom čvoru.

Luksuzni dozator za sanitarni čvor.

Dozator za sanitarni čvor od nerđajućeg čelika.

XIBU inox dozatori za sanitarni čvor od nerđajućeg čelika čine svaki sanitarni čvor nečim sasvim neponovljivim. Mogu se montirati na malter ili ispod maltera. Sa zadovoljstvom ćemo naći individualno rešenje za Vas, tako što ćemo se adaptirati Vašim datostima. Na primer, u Kitz Galeriji smo montirali dozatore u ogledalima.

Naš asortiman proizvoda.

HIGIJENA sanitarnog čvora

HIGIJENA objekata

HIGIJENA veša

kuhinjska HIGIJENA

Sertifikati.
Zadovoljni klijenti i očuvanje na naše prirode su veoma važni za nas. Koliko to uspešno realizujemo, dokazuju mnogobrojna odličja i certifikati.

Reference.

Želite li da znate šta kažu naši klijenti o nama i koje proizvode preporučuju? Onda kliknite molim na „Reference“.

Reference