Dozator za toalet papir od nerđajućeg čelika.
XIBU inoxTISSUEPAPER

Dozator za toalet papir koji upada u oči. Dozator XIBU inoxTISSUEPAPER se odlikuje od običnih dozatora svojom visoko kvalitetnom izradom i svojim luksuznim dizajnom i podvlači finu opremu sanitarnog čvora. Dozator impresionira i funkcionalno preko svog sistema sa 2 rolne i svojim obezbeđenjem protiv krađe. Prethodno instaliran senseMANAGEMENT.

Odlikuje se
lepim dizajnom od nerđajućeg čelika.

Sa ovim dozatorom za toalet papir od nerđajućeg čelika ćete pridati plemenit bljesak svakom sanitarnom čvoru. Čvrst korpus ima pokriće protiv otisaka prstiju. Kao opcija, dozator može da se dopuni LED inoxAURA-om: Ovo pozadinsko osvetlenje siluete dozatora stvara neponovljivu atmosferu u sanitarnom čvoru.

Ekonomičan
Ekonomično uklanjanje listova.

Integrisani mehanizam za kočenje obezbeđuje malu potrošnju toalet papira i daje mogućnost posetiocima kontroliranog vađenja na papira. Tako se izbegava razbacivanje na suvišnih parčića papira po podu sanitarnog čvora.

Dozator nikad nije prazan
Sistem sa 2 rolne.

Dok su obični dozatori za toalet papir prazni, nakon što je postavljena rolna nestala, Vaši posetioci će uvek naći pun dozator, zahvaljujući sistemu sa dve rolne u dozatoru XIBU inoxTISSUEPAPER. Zahvaljujući mehanizmu koji automatski pušta drugu rolnu papira, osoblje za čišćenje dobija na vremenu do sledećeg punjenja papira.

Dopunjavanja

Jedno punjenje menja do osam dosadašnjih rolni toalet papira. Naš višeslojni papir se nudi u različitim varijantama i odlikovan je EU-ekološkom oznakom.