Dozator sredstva za dezinfekciju od nerđajućeg čelika.
XIBU inoxDISINFECT

Ovaj inteligentni dozator sredstva za dezinfekciju od nerđajućeg čelika privlači poglede u svakom sanitarnom čvoru. On izdaje sredstvo za dezinfekciju potpuno beskontaktno i tako obezbeđuje higijensku upotrebu. Jer je put izdavanja sredstva bez dodira sa vazduhom, dopunjavanja se ne mogu zaraziti mikroorganizmima. Rezervni rezervoar i LED-pokazivač stanja punjenja se staraju o tome, da lepi dozator nikada nije iznenađujuće prazan. XIBU inoxDISINFECT se nudi kao opcija sa LED aurom koja stvara neponovljivu atmosferu u sanitarnom čvoru.

Higijeničan.
Bez kontaminacije klicama.

Pomoću dozatora od nerđajućeg čelika možete brzo i efikasno koristiti dezinfekciona sredstva. Dozator je posebno higijeničan, jer izdaje dezinfekciono sredstvo bez dodira. Za razliku od običnih dozatora za sredstvo za dezinfekciju, ovaj dozator ne formira klice, jer je put izdavanja sredstva bez dodira sa vazduhom. Klice ne mogu da se razmnožavaju na tvrdoj površini od nerđajućeg čelika. Zato XIBU inoxDISINFECT odgovara, takođe, i medicinskom segmentu.

Еkonomičan.
Nameštanje izdavanja količine.

Vi određujete koliko dezinfekcionog sredstva da utroši XIBU inoxDISINFECT. Jedna dopuna je dovoljna za do 700 izdavanja. Dozator može da se zaključa i tako je bezbedan od krađe. 

Inteligentan.
Nivo punjenja može da se vidi centralno.

U dozator XIBU inoxDISINFECT prethodno je instaliran senseMANAGEMENT. Podaci o rashodu dezinfekcionog sredstva, o stanju baterije i o nivou punjenja se mogu videti centralno. Nivo punjenja dopunski se signalizira od LED- pokazivača. Ugrađeni rezervni rezervoar obezbeđuje izdavanje dezinfekcionog sredstva, čak i kada je dopunjavanje izrashodovano.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
u potrošnji

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja

Vam nudimo za primenu gotove, alkoholne otopine za higijensku dezinfekciju ruku dostupne u različitim verzijama. Naša dezinfekciona sredstva su pogodna za hiruršku dezinfekciju ruku po standardu EN 12791 i dezinfekciju ruku po standardu EN 1500. Oni su dermatološki testirani i sertifikovani od VAH-a i ÖGHMP-a. Dopunjavanja deluju protiv bakterija i saglasno DIN EN 14476 protiv virusa, na primer noro virusa.

septLIQUID SENSITIVE

Prodavnica

Dezinfekcija ruku

Prva briga o koži koja, takođe, dezinfikuje. Sadrži lanolin.

septLIQUID PLUS

Prodavnica

Dezinfekcija ruku

Za primenu gotova, alkoholna otopina sa virucidnom dejstvom za higijensku dezinfekciju ruku.