Beskontaktan dozatori za sapun od nerđajućeg čelika.
XIBU inoxFOAM

Završena forma, odličan sapun u peni i jasna, fleksibilna konstrukcija – XIBU inoxFOAM je perfektni uređaj u sanitarnom čvoru koji nudi čišćenje u najelegantnijoj formi.

Da pomislimo zajedno.
Inteligentni i predvidljivi.

Ovaj dozator od nerđajućeg čelika saopštava, kada treba da se dopuni ili kada mu je neophodna nova baterija. Ako je u XIBU inoxFOAM-u ostalo sasvim malo sapuna, rezervni rezervoar će se postarati o tome da dozator ne ostane prazan do sledećeg dopunjavanja. Zahvaljujući prethodno instaliranom senseMANAGEMENT-u, dozator funkcioniše potpuno beskontaktno. Integrisan taster za čišćenje daje mogućnost za pouzdano punjenje i čišćenje uređaja.

Еkonomičan.
Sami određujete količinu izdavanja.

Jedno dopunjavanje vacuumBAG-om je dovoljno za do 2000 porcija sapunice. Možete sasvim lako da sami podesite količinu izdavanja i da tako postignete veliki domet. Hauba od nerđajućeg čelika čini dozator za sapun neuništivim.

Jedinstven
Čista aura.

XIBU inoxFOAM impresionira veoma praktičnim funkcijama i luksuznim dizajnom. Želite nešto još ekskluzivnije? Onda Vam preporučujemo XIBU inoxFOAM sa stilskom svetlećom LED-trakom. Uređajem za upravljanje možete da individualno podesite boju svetlosti.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
niska potrošnja energije

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja.

Naši visoko kvalitetni i veoma penušavi sapuni u peni se nude u različitim varijantama – od meke pene sa vrhunskim kvalitetom, do dezinfikujućeg sapuna za osetljive zone, kao kuhinje ili područja u zdravstvu (na spisku DGHM/VAH-a i ÖGHMP-a).