Dozator od nerđajućeg čelika za dezinfekciono sredstvo za dezinfekciju daske WC šolje.
XIBU inoxSEATCLEANER

Dajte mogućnost svojim klijentima da se sami postaraju o čistoj i dezinfikovanoj dasci WC šolje pomoću dozatora XIBU inoxSEATCLEANER. Beskontaktni dozator ispunjava najviše zahteve za funkcionalnost i dizajn. Kao opcija se nudi sa LED aurom – vencem od zraka, koji dopunski ocrtava polirani nerđajući čelik.

Bez traga.
Dezinfikujuća pena.

XIBU inoxSEATCLEANER daje mogućnost posetiocima sanitarnog čvora da sami počiste dasku WC šolje. Dozator izdaje penu za dezinfekciju i čišćenje koju možete da nanesete listom toalet papira. Pena je tako izrađena da se ne upija u toalet papir i razvija svoj efekat na daske WC šolje. Prilikom nanošenja pene, mali mehurići pucaju i proniču duboko u pore.

Beskontaktan
Jednostavno i čisto.

Dozator izdaje beskontaktno penu za dezinfekciju i čišćenje u prethodno zadatoj količini: Vaši klijenti treba da drže toalet papir ispod XIBU inoxSEATCLEANER-a. Pena se stvara u uređaju od strane generatora pene. Ugrađeni rezervni rezervoar ne dopušta posetiocima Vašeg sanitarnog čvora da nađu prazne dozatore i dobija na vremenu za osoblje za čišćenje do sledećeg dopunjavanja.

Inteligentni dozatori
Podaci na dozatorima se mogu videti centralno.

Prethodno instalirani senseMANAGEMENT Vam daje mogućnost da vidite i da upravljate centralno nivoe punjenja i podatke o upotrebi dozatora. Tako ćete jednom pogledom shvatiti koji dozator treba da se dopuni ili gde treba zameniti bateriju. To obezbeđuje optimalno planiranje obilaska osoblja za čišćenje i ne dopušta prazne dozatore.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
niska potrošnja energije

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja

Naša pena za čišćenje dezinfikuje brzo, suši se odmah, ne ostavlja ostatke koji nadražuju kožu i štedljiva je kod upotrebe. Ona ne sadrži alkohol i zato ne oštećuje materijale. Naš proizvod je dermatološki ispitan i ima sertifikat u skladu sa ÖGHMP i DGHM/VAH.

wcDISINFECT

Prodavnica

Sredstvo za čišćenje i brzu dezinfekciju

Penа za čišćenje i sredstvo za brzu dezinfekciju za dasku WC šolje.