Potpuno novi

Dozator.

Potpuno novi

Ideja.

Potpuno novi

Digitalni.

Potpuno novi

Predivan.

Hibridni dozator za papirne ubruse.
XIBU TOWEL hybrid

Papir uvek treba da bude raspoloživ – nezavisno od snabdevanja strujom. Zato je HAGLEITNER izumeo XIBU TOWEL hybrid. Dozator isporučuje papir automatski** – i manuelno: u punom kvalitetu.

XIBU TOWEL hybrid dozator za papirne ubruse odgovara za svaku saniratnu prostoriju. Zahvaljujući sedam različitih dekora on bez problema paše u svakoj sredini. Beskontaktni dozator za papirne ubruse je opremljen sistemom sa dve rolne koji automatski prelazi na drugu rolnu, kada prva nestane. Možete slobodno da izaberete vremenski interval za dopunjavanje ravno odrezanih papirnih ubrusa. Električni pokazivač stanja punjenja informiše Vaš personal kada papir treba da se dopuni. XIBU TOWEL hybrid može da se otvori samo XIBU ključem – zbog veće bezbednosti. Alternativno, uređaj se, takođe, nudi i u osetljivoj na dodir varijanti.

TOUCH
Dozator papirnih ubrusa radi mehanički.

Međutim, XIBU aplikacija isporučuje podatke o režimu rada. Dovoljno je da se izvuče list papira. Nastaje dovoljno energije, kako bi se poslao radio signal. U potpunosti bez energyBOX-a.

E-TOUCH**
Dozatorom i ovde rukujete manuelno.

Međutim, XIBU aplikacija funkcioniše nezavisno od toga, podaci o režimu rada su, dakle, stalno spremni. energyBOX to čini mogućim. Na taj način podaci mogu da se preuzimaju do tri godine bez ikakvog održavanja.

E-SENSE**
Ovde svoj dozator pokrećete direktno iz XIBU aplikacije.

Budite informisani u svakom trenutku i po želji menjajte svoju konfiguraciju: od ekonomične-vremenski usporene do izuzetno brze-visokofrekventne. Imate potpunu kontrolu nad uređajem kao i nad svim troškovima, koji nastaju. Osim toga dozator za papirne ubruse radi bezkontaktno, na taj način su zagarantovani najviši higijenski standardi.

INDIVIDUALNA
programabilnost

ŠTEDLJIVOST
u potrošnji

BEZKONTAKTNOST
zahvaljujući senzoru

Imati sve pod kontrolom.

Zvuči blesavo.

Da li se sve vrti oko zalihe, potrošnje, troškova, snabdevanja energijom ili jednostavno oko zadovoljstva korisnika. XIBU hybrid  funkcioniše.

Kontrola uživo.

Dovoljan je jedan pogled na smartphone.

O Vašim tolaetima. Vrijedni podaci dozatora su Vam odmah pri ruci: informacije razini, napajanju i potrebi servisa.

Održiva inovativnost.

40.000 isporuka.

Toliko dugo traje Vaš energyBOX. Da li je onda iscrpljena? Ne. HAGLEITNER preuzima svoj energyBOX i ponovo ga priprema na ekološki način.

Dopunjavanja.

Nudimo papirnate salvete različite debljine i u različitim varijantama – takođe sa certifikatom ISEGA za autentičnosti hrane.