Beskontaktni dozator za zaštitu kože i za higijenu ruku
XIBU XL senseFLUID

Dozator za sve slučajeve: Možete po izboru da napunite dozator XIBU XL senseFLUID proizvodima za zaštitu kože, za pranje ruku, za dezinfekciju ruku ili za pothranjivanje kože. Sva dopunjavanja odgovaraju pravilima za ličnu zaštitnu opremu (LZO). Zaštita kože i higijena ruku preventivno deluju protiv profesionalnih bolesti kože i pomaže u uštedi troškova. Korišćenje dozatora je brzo i lako. Kada se intenzitet korišćenja uvećava, sa njim se uvećava i brzina izdavanja.

Super brzo izdavanje.

U periodu najveće gužve dozator automatski uvećava brzinu izdavanja. Tako nakon kraja smene, radnici ne treba da čekaju dugo kako bi se umili.

Otporan na vodu i na hemikalije.

Dozator XIBU XL senseFLUID izdržava i velika opterećenja. Svi njegovi elementi su 100 procenata otporni na vodu. Nakon što radnici krenu, možete jednostavno da isperete dozator parnim mlazom.

Fleksibilna montaža u redu.

Sa XIBU XL combiKIT-om možete da postavite više dozatora jedan pored drugog i da ih priključite na struju.

Dozator nikad nije prazan.

Kada se vacuumBAG isprazni, rezervni rezervoar pokriva vreme do postavljanja novog dopunjavanja.

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
u potrošnji

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja.

Kompaktni asortiman od sedam različitih dopunjavanja u ekonomičnim kesicama vacuumBAG-a pokriva sve vrste zaštite kože – od dezinfekcije, preko čišćenja, do nege kože. Za područja sa jakim zaprljanjem Vam preporučujemo naše abrazivne sapune. Svi dopunjavanja su označeni bojom. Tako je praktično nemoguće da se dopunjavanja razmene prilikom njihovog postavljanja. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji izdavanja, u našim dopunjavanjima se ne razmnožavaju klice.