Beskontaktan dozator za dezinfekciju daske WC šolje.
XIBU senseSEATCLEANER

Sa dozatorom XIBU senseSEATCLEANER Vaši klijenti mogu biti sigurni da je daska WC šolje 100 procenata čista. Dozator izdaje beskontaktno penu za dezinfekciju i čišćenje koju možete da nanesete na dasku WC šolje listom toalet papira. Osobenost kod naše pene: Pena se ne upija u toalet papir i razvija svoj efekat na daske WC šolje. Prilikom raspodelе pene, mali mehurići pucaju i proniču duboko u pore. Tamo se pena brzo suši i obrazuje dugotrajan zaštitni film. Tako toalet ostaje čist, što je prednost za posetioce Vašeg sanitarnog čvora i za Vas kao njegovog gazda. Naš beskontaktan dozator za sredstvo za čišćenje WC daske koji ekonomično radi impresionira svojim modernim i atraktivnim dizajnom. Njegova osnovna varijanta se nudi u kombinaciji bele i crne boje.

Dezinfekcija i čišćenje.

Pena za čišćenje dozatora XIBU senseSEATCLEANER čisti i dezinficira dasku WC šolje. Sredstvom za čišćenje WC daske, Vaši klijenti će se sami postarati o higijeni i tako će se osećati sigurnim.

Nameštanje izdavanja količine.

Vi odlučujete koliko će pene za dezinfekciju i čišćenje izdati dozator. Tako se garantuje najviša higijena i istovremeno ekonomičan rad.

LED-pokazivač stanja punjenja.

Lako razumljiv LED semaforski sistem Vas informiše koliko još pene ima u dozatoru. Tako ćete odmah videti da li je ugrađeni rezervni rezervoar već aktivan i da li baterija treba da se zameni.

do prodavnice

INDIVIDUALAN
programabilan

ŠTEDLJIV
u potrošnji

BESKONTAKTAN
pomoću senzora

Dopunjavanja.

Pena za čišćenje i dezinfekciju za dozator XIBU senseSEATCLEANER ne sadrži alkohol i zato ne oštećuje materijale. Brzo se suši i ne ostavlja ostatke.

wcDISINFECT

Prodavnica

Sredstvo za čišćenje i brzu dezinfekciju

Čisti i dezinficira dasku WC šolje.