HAGLEITNER inovacije.
Naši najnoviji proizvodi.

Da razvijamo sisteme koji oduševljavaju: da nudimo rešenja koja su trajna; da nudimo usluge koje zadovoljavaju naše klijente. To su ciljevi, koji nas motiviraju svakodnevno. Naše sopstveno odeljenje za razvoј u Zell am See i naš pionirski duh doprinose tome, svake godine puštamo na tržište nove proizvode i inovacije, koje čine istinsku revoluciјu u branši. Sami se uverite u naše naјnovije proizvode.

integral 4PLUS.

Zamislite: Vaša perionica kao da radi sama – 24 časa na dan. Sa blistаvim rezultatima za posuđe i čaše, bez nikakvih problema – 7 dana u nedelji. Briliјаntna čistoća, bez zaustavljanja – 365 dana u godini. Kako Vam se dopada da zamislite nešto tako? Nama iz HAGLEITNER se dopada. Zato je HAGLEITNER pronašao integral 4PLUS: sistem za doziranje, toliko inteligentan da sa nјim nemate nikakvih briga.

  • integral 4PLUS obuhvata nekoliko komponenata: uređaj za doziranje, sredstvo za čišćenje, sjaji, jedna aplikaciја i to je sve.
  • Sredstva za čišćenje su jako koncentrisana: Četiri kilograma daju do 1.500 čistih korpi. To označava 25.000 čaša. Ili 20.000 tanjira.

 

integral 2GO.

Već 15 godina firma HAGLEITNER se rukovodi sledećom filozofijom: Izrada koncentrisanih proizvoda maksimalnog kvaliteta, smanjenje skupog transporta vode na najmanju moguću meru uz očuvanje prirode.

Iskustvo i stalni razvoj inovativnih receptura zajedno sa tehnikom doziranja čine inteligentan sistem čišćenja integral 2GO. Tačno doziranje sredstva za čišćenje, prethodno pomešanog sa neophodnom količinom vode.
Spreman 2GO.

HAGLEITNER senseMANAGEMENT.

Zamislite da ste u svakom trenutku upoznati sa razinom stanja punjenja Vaših toaletnih dozatora. Pomoću HAGLEITNER senseMANAGEMENT (HsM) u realnom vremenu imate informaciju koja područja su upravo servisirana i gdje je potrebna nadopuna.

Naši XIBU dozatori opremljeni su radiofrekvencijskim sistemom koji bežično šalje podatke o svakoj pojedinačnoj upotrebi dozatora i stanje baterije u centralni informatički sistem. Generisani podaci toaleta prenose se u oblak podataka (cloud) iz kojeg su Vam dostupne sve relevantne informacije na Vašem sučeljenom uređaju (mobilni telefon, tablet, itd.) Vaše osoblje ima egzaktnu informaciju o tome gde je potreban servis.

Potrošnja se više ne procenjuje već se egzaktno izračunava. Dobrodošli u svet digitalnog toaleta!

XIBU senseMOISTCARE.

40 procenata domaćinstava koristi vlažan toalet papir. Pomoću XIBU senseMOISTCARE Vi svojim klijentima čak i u toaletu nudite osećaj da su kod kuće i tako ćete se razlikovati od konkurenata. Posetioci Vaših sanitarnih čvorova jednostavno treba da zadrže suvi toalet papir ispod dozatora i on izdaje careMOUSSE beskontaktno.

Upotreba Mousse-a je svetska novost. Pena se oseća kao veoma prijatna i daje mogućnost za štedljivu potrošnju dopunjavanja, jer sami možete podesiti izdavanu količinu.

Detalji

XIBU XL senseFLUID

Zajedno sa Vama ćemo sastaviti plan za zaštitu kože za Vašu proizvodnju. U njemu ćemo definišati, koji proizvodi se koriste i na koji način se koriste. Doze za dopunjivanje koje se koriste u XIBU XL senseFLUID-u odgovaraju pravilima za ličnu zaštitnu opremu (LZO). Zaštita kože i higijena ruku preventivno deluju protiv profesionalnih bolesti kože.

Nekoliko XIBU XL senseFLUID-i mogu se montirati serijski. U tu svrhu se nude XIBU XL combiKIT sa priključnim delovima između dozatora i Y combiCABLE za napajanje (opciono sa napajanjem baterijom ili mrežom). XIBU XL senseFLUID ne samo da je robustan i vodootporan. Već osvaja bodove i sa super brzim izdavanjem i modom za uštedu energije za periode sa manjom frekvencijom korišćenja. Jedno punjenje je dovoljno za do 1000 izdavanja zavisno od proizvoda. Vi odlučujete koliko će sapun, sredstvo za dezinfekciju ili kremu za negu izdati uređaj na svako izdavanje: Ovo Vam garantuje ekonomičnu upotrebu.

Detalji